Kuva: Fotolia

Homojen deittisovellus Grindr laajentaa toimintaansa: "Tämä on ikkuna seksuaalivähemmistöjen arkeen"

29.03.2017 15:15 - Tiina Svensk

Deittisovellus haluaa uudella aluevaltauksellaan vahvistaa myös omaa brändiään.

Deittisovellus Grindr on suosittu etenkin homojen keskuudessa. Tuttu sovellus haluaa kuitenkin laajentaa toimintaansa ja antaa samalla jotain etenkin LGBTQ-yhteisölle: nyt sovellus on julkaissut verkkolehden.

Tarjolla paljon erilaista sisältöä

Uusi digitaalinen lehti on nimeltään Into, ja se sisältää artikkeli- ja uutissisällön lisäksi videoita ja kuvia. Grindrin kehittäjien mukaan Into on ikkuna seksuaalivähemmistöjen arkeen ja kulttuuriin, sekä moderniin LGBTQ-maailmaan.

Lisäksi tarjolla on tietoa LGBTQ-yhteisön tapahtumista ja vinkkejä kaikille, jotka niitä kaipaavat. Sivuston luojien mukaan Into on alusta kaikille, jotka haluavat heidän äänensä kuuluviin.

Tarkoitus muuttaa sovellukseen liittyviä mielikuvia

Grindrin kehittäjä ja luoja Joe Simkhai kertoo, että nuoremmat käyttäjät eivät pidä mielikuvista, jotka sovellukseen yhdistetään. Yleisesti Grindriä pidetään vain sovelluksena, josta löytää itselleen irtosuhteita ja yhden yön juttuja.

Into on luotu myös laajentamaan Grindrin brändiä ja parantamaan mielikuvia, jotka sovellukseen liittyvät. Sisältöön käyttäjät pääsevät käsiksi koneella Grindrin nettisivuilta.

Jos haluat lukea uuden julkaisun juttuja, löydät ne osoitteesta grindr.com.

Grindr julkaisi aiemmin omat emojinsa, joista yksi herätti erityisesti keskustelua. Lue uutinen täältä.

Lähde: Mashable

Kilpailut

Uusimmat