Kuva: Fotolia

Burkinikielto poiki mielenkiintoisen lieveilmiön - nyt halutaan kieltää miesten Speedot

26.08.2016 12:15 - Mika Parikka

Ranska kielsi taannoin musliminaisten uimarannoilla pitämät burkinit. Kieltoa on kritisoitu niin muslimien kuin ei-muslimienkin keskuudessa.

Kun internet alkaa protestoimaan jotain asiaa vastaan, menevät hommat yleensä niin sanotusti yli. Ranska kielsi taannoin musliminaisten uimarannoilla käyttämät burkinit, joka on herättänyt suurta polemiikkia ympäri maailmaa.

The Guardian julkaisi kuvan, jossa ranskalaisella uimarannalla aseistetut poliisit pakottavat musliminaista ottamaan burkininsa pois.

Tämä oli omiaan lisäämään vastalauseita lakia vastaan. Myös internet on reagoinut burkinikieltoon, omalla tavallaan tietenkin.

Ihmiset rupesivat miettimään miksi ihonsa peittävä nainen on kielletty samalla kun rehevät miehet saavat hipsiä pienissä Speedo-uimahousuissaan. Onko tässä mitään järkeä? Speedot ovat kuuluisat kalsarimalliset erittäin pienet ja tiukat miesten uimahousut.

Niinpä Twitterissä kampanjoidaan tällä hetkellä Speedo-kieltoa, jotta tämän kaltainen epäkohta saataisiin tasoitettua. Yllättävän moni on Speedojen kieltämisen kannalla. Liekö syy sitten oikeuden halun, vai henkilökohtaisista mielipiteistä Speedoja kohtaan.

Lähde: The Lad Bible

Lue myös: Olympialähetys muuttui vahingossa kaksimieliseksi - uimarit näyttivät "täysin alastomilta"

Kilpailut

Uusimmat