Eläkeläismies hakee itselleen alastonta naissiivoojaa: Palkka 30 euroa tunnilta

01.06.2015 12:45 - Rea Tallgren

69-vuotias eläkeläismies on päätynyt otsikoihin erikoisen työpaikkailmoituksen takia.

Bristolissa asuva John, 69, on noussut paikalliseksi julkkikseksi hänen paikallisen kaupan ilmoitustaululle laittamansa työpaikkailmoituksen vuoksi. Ilmoituksessa mies haki itselleen alastonta siivoojaa, jonka tehtäviin kuului juurikin se, mitä ilmoituksessa kerrottiin: Johnin asunnon siistinä pitäminen - alasti, tottakai.

Johnin ilmoitus on herättänyt paljon huomiota, ja monet ovatkin arvostelleet sitä kovin sanoin. John ei kritiikistä hätkähdä.

- Ei tässä ole mitään pervoa. He vain siivoavat ja minä katselen. Ei ole kyse mistään seksin ostamisesta, mies selittää.

John on eronnut yli 20 vuotta sitten. Sittemmin hänellä on ollut useita alastomia siivoojia. Yksikin viihtyi miehen siivoajana puolitoista vuotta ennen kuin hänen miehensä sai ylennyksen ja pariskunta muutti muualle.

Työpaikkailmoitus ei suinkaan ole herättänyt ainoastaan kritiikkiä. John kun on ensimmäisen viikon aikana saanut myös 11 hakemusta paikkaan.

- Yksi hakijoista oli vähän liian glamour-mallimainen. Haluan ehdottomasti, että siivooja on yli 30-vuotias. Hän voi olla niinkin vanha kuin 55, mies kertoo kriteereistään.

Palkkaa John on valmis maksamaan lähes 30 euroa tunnilta.


Lue myös: Muistitko siivota kodin bakteeripesät? 7 paikkaa, jotka jäävät yleensä puhdistamatta

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat