Kuva: Fotolia

"Emme ole yksin tässä talossa" - kammottavat asiat, joita lasten suusta on kuultu

08.12.2016 18:15 - Reija Saarinen

Toisinaan lasten suusta kuullut lausahdukset saavat niskavillat pystyyn.

Totuus tulee lasten suusta on yksi tunnetuimmista sananlaskuista. Mutta pitääkö se paikkaansa? Jos mietimme niitä kammottavimpia lasten suusta kuultuja lauseita, emme ehkä halua edellä mainitun lauseen olevan totta.

Bored Panda -sivustolle koottiin lukuisia lasten suusta kuultuja tarinoita, jotka saavat ihon kananlihalle. Jos siis et halua menettää yöuniasi, älä jatka pidemmälle.

"Olin peittelemässä 2-vuotiasta lastamme, kun hän tuumasi - hyvästi isä. Totesin, että ei nyt toivoteta hyvästejä vaan hyvää yötä. Siihen hän vastasi - Tiedän sen, mutta tällä kertaa se on hyvästi. Minun oli pakko muutamaan otteeseen käydä hänen luonaan yön aikana, jotta näin että kaikki on kunnossa."

"Kävelimme vanhan hautausmaan läpi lapseni kanssa. Yhtäkkiä hän sanoi - tuolla on pikkuveljeni. Muistutin häntä siitä, ettei hänellä ole veljeä, johon hän totesi - Se olikin silloin, kun se toinen nainen oli äitini."

"Serkullani oli 2-vuotias tytär ja hän odotti parhaillaan toista lasta. Eräänä päivänä pikkutyttö meni halaamaan äitinsä mahaa ja totesi - pikkuveli on kipeä. Muutaman päivän kuluttua serkkuni sai keskenmenon."

"Kun poikani oli pieni kerroin hänelle perunoiden istuttamisesta. Yksityiskohtaisen selostuksen aikana hän totesi - Tiedän kyllä, tein sitä aiemmin, silloin kun olin vanha mies."

"Äitini vahti kerran tytärtäni, kun olin itse käymässä sairaalassa. Yhtäkkiä hän sanoi - Isoäiti, äiti ei tule enää tänään kotiin. Hän on ollut todella pahassa kolarissa. Itse asiassa olin todellakin ollut kolarissa, joka melkein tappoi minut. Perheelleni siitä ei ollut ehditty vielä kertoa."

"5-vuotias tyttäreni kysyi minulta kerran, miten pitkä aika on siihen, että hän täyttää 23 vuotta. Vastauksen kuultuaan hän totesi - Toivottavasti en silloin kuole. Niin tapahtui nimittäin viimeksi, kun täytin 23."

"3-vuotias poikani lauloi piirrellessään laulua. En muistanut kuulleni sitä koskaan, joten kysyin missä hän on sen oppinut. Hän vastasi - Se nainen makuuhuoneessani opetti sen minulle."

"6-vuotias tyttäreni totesi ajomatkalla minulle seuraavaa: Kun olen seitsemän vuotias, aion tappaa sinut. Kun kysyin tapaa, hän jatkoi - Ajan pääsi yli tällä autolla."

"Kun olin pieni olin osoittanut pihassamme ollutta puuta ja todennut, tuo puu tulee kuolemaan. Seuravana päivänä se kaatui ja murskasi isoisämme auton."

"Olin saanut useita keskenmenoja, kun yhtäkkiä pieni tyttäreni totesi - Näin kuolleet lapsesi unessani. He halusivat kertoa sinulle, että olet hyvä äiti."

"Kerran 5-vuotias veljen poikani oli ojentamassa minulle keksiä. Kun sitten kudotin sitä kohti, hän veti sen pois. Kysyessäni syytä, hän totesi - Ei se ollut sinulle, vaan tuolle ihmiselle sinun takanasi. Huoneessa ei ollut muita."

"Olin hoitamassa sukulaistyttöäni ja tiesin, että olemme talossa kahdestaan. Jossain kohtaa iltaa tyttö kuitenkin tokaisi - Tiedäthän, emme ole yksin tässä talossa?"

"Eräänä yönä pikkusiskoni kääntyi puoleeni ja totesi - Kuulitko heidän puhuvan? Huoneessamme oli kuitenkin hiiren hiljaista."

"Poikani kertoi nähneensä isoisänsä pihalla korjaamassa pyörää. Todellisuudessa he eivät olleet koskaan edes tavanneet, sillä isäni kuoli ennen hänen syntymäänsä."

Lue myös: "Miksi nurkassa seisoo kuollut mies?" - pelottavimmat asiat, joita lapset ovat sanoneet

Lähde: Bored Panda

Kilpailut

Uusimmat