Halpa kauneusleikkaus jätti naisen täysin peputtomaksi - katso järkyttävät kuvat

23.07.2015 10:15 - Rea Tallgren

Kun brittiläinen Heidi Faulkner pudotti puolet elopainostaan, iloitsi hän saavansa haaveilemansa vartalon. Toisin kuitenkin kävi ja nyt epäonnistunut kauneusleikkaus on jättänyt naiselle pahat fyysiset ja henkisetkin arvet. 

Englantilainen Heidi Faulkner, 36, painoi ennen reilut sata kiloa. Naiselle asennettiin mahapanta, joka mahdollistaa vain pienien annosten syömisen. Pannan avulla naisen onnistui pudottaa käsittämätön määrä kiloja, ja nykyään hän painaa vain reilut 50 kiloa. 

Hurjalla painonpudotuksella oli kuitenkin myös sivuvaikutuksia. Naisen iho kun jäi kovasti roikkumaan, kun paino putosi, eikä iho ehtinyt palautua. 

- Poikani sanoi minulle, että takamukseni näytti siltä kuin se olisi sulanut, Faulkner kertoo. 

Halpa leikkaus jätti kammottavat arvet

Faulkner päätti suunnata Prahaan halpaan pepunkohotukseen. Naisen kauhuksi noin kolmen tuhannen euron arvoinen leikkaus ei kuitenkaan mennyt suunnitellusti. 

- Kun heräsin ja näin takamukseni, järkytyin suunnattomasti, kun sen poikki kulkivat valtavat arvet. Takamukseni näytti siltä, kuin hai olisi hyökännyt kimppuuni. Joku alkoi huutaa täysillä, ja yhtäkkiä ymmärsin, että se olin minä itse, nainen kertoo. 

Turvotus laski, arvet jäivät

Lääkärit sanoivat, että takamuksen epämieluisa ulkonäkö johtui vain siitä, että se oli vielä turvonnut. Näin ei kuitenkaan ollut. Arvet jäivät, ja kaikki muoto pepusta katosi. Metro-lehti kirjoittaakin, että käytännössä katsoen Faulkner näyttää leikkauksen jälkeen täysin peputtomalta. 

Naiselle on sittemmin tehty brittikirurgien toimesta operaatio, jossa hänen takamukseensa lisättiin reisistä imettyä rasvaa. Vaikka takapuoli näyttääkin tätä nykyä hieman paremmalta, ei se ole Faulknerille vieläkään mieluinen. 

- Yritän tehdä kovasti takamusta kohottavia jumppaliikkeitä. Prahassa tehtyä vahinkoa on kuitenkin todella vaikea korjata, Faulkner harmittelee. 

Katso kuvat Faulknerin leikkausjäljistä tästä


Lue myös: Rohkea tositarina laihduttamisen kivuliaista varjopuolista:"En pysty vieläkään hyväksymään itseäni"

Lähde: Metro

Kilpailut

Uusimmat