Hätkähdyttävän aidonnäköiset seksinuket saavat leuan loksahtamaan - voi muokata mieleisekseen

23.07.2015 09:15 - Rea Tallgren

Täysin aidonnäköinen penis, hiuskarvat ja ripset sekä aidontuntuinen iho. Kuulostaa ihmiseltä, mutta ei ole sitä, vaan hätkähdyttävän aidonoloinen seksinukke, jollaisen saa tilattua omaan makuun sopivaksi tuunattuna. 

Amerikkalainen Sinthetics-yritys valmistaa seksinukkeja, jotka ovat todella hätkähdyttävän näköisiä. Nukeista on tehty niin aidon ihmisen näköisiä kuin mahdollista. Niillä on muun muassa oikeasti ripset, niiden silmät kiiltävät kuin aidot - ja erityisesti niiden genitaalialue on hätkähdyttävän aidon näköinen. 

Kaikki nuket on mahdollista asetella minkälaisiin asentoihin vain ja niiden silikonista valmistettu iho tuntuu mahdollisimman aidolta iholta. Hintaa näille luksusnukeille tulee useita tuhansia euroja. Jos nukeasta haluaisi tuunata täysin itselleen sopivan tatuointineen päivineen, saattaa hintaa tulla jopa yli kymmenen tuhatta euroa.

Katso kuvia nukeista alta.

Jokainen yksityiskohta nukeissa on hiottu äärimmilleen. Nukkeihin saa lisämaksusta tilattua esimerkiksi haluamiinsa tatuointeja tai vaikkapa rusketusraidat.

Hätkähdyttävän aidonnäköisiä, K18-kuvia nukkejen genitaalialueista näet firman kotisivuilta tästä


Lue myös: Fleshlight-peput ovat saapuneet: Twerkkaava seksilelu jäljittelee pornotähtien liikkeitä

Lähde: Mirror

Kilpailut

Uusimmat