Hauskimmat asiat, joita naiset ovat synnyttäessään sanoneet - nyt saa nauraa

01.09.2014 09:36 - Rea Tallgren

Synnytyksessä ei usein sanoja säästellä - ja hyvä niin, sillä kerrottavaa jälkipolville riittää siitä syystä sitäkin enemmän.

Daily Mail on listannut hauskimpia asioita, joita naiset ovat synnytyksessä sanoneet - tai varmasti monesti huutaneet. Suomensimme alle hauskimmat.

"Kun veljeni syntyi, hänet piti vetää pois pihtien avulla. Äitini oli pihdit nähdessään huutanut: "Nuo ovat salaatinottimet! Ette laita niitä minun sisääni!"'

"Potilaani oli ensin aivan rauhallinen ja hengitteli ohjeidemme mukaan. Kun tuli aika ponnistaa, hän aloitti hienosti, mutta muutti yhtäkkiä mielensä ja ilmoitti lähtevänsä kotiin. Sitten hän yritti irrottaa tippaletkunsa."

"Vaimo kuiskasi minulle saatanallisella äänellä: "Hae parempi jääpaloja". En ole varma, mikä jääpaloissa oli vikana, mutta juoksin samantien hakemaan parempia."

"Kun äitini näki veljeni ensimmäistä kertaa, hän huusi: Eiiii! Pistäkää se takaisin sisään!"

"Olin niin lääkkeissä synnytyksessäni, että olin pyytänyt miestäni hakemaan minulle kanankoipia. "Hei oikeasti, eivät ne hoitajat koskaan saa tietää", olin vakuuttanut. Hoitajat olivat vieressämme, kun sanoin sen.

'Kun minä synnyin, oli synnytys hyvin nopea, joten äitini kivut muuttuivat lievistä kauheiksi todella lyhyessä ajassa, eikä hänellä ollut oikein aikaa sopeutua. Isäni vei häntä autolla sairaalaan, mutta hänen oli pakko pysähtyä tankkaamaan. Kun hän oli menossa maksamaan, pyysi pyörätuolissa istuva mies häntä hakemaan itselleen tupakkaa huoltoasemalta, koska sinne ei päässut pyörätuolilla. Isäni oli jo ottamassa rahaa mieheltä, kun kauheissa kivuissa ollut äitini huusi autosta: "ET AUTA!!"

"Mieheni kertoi, että olin kysynyt lääkäriltä tunteeko hän minun nielurisani kun kädet ovat niin pirun syvällä sisälläni."

Kysyimme myös Voicen lukijoilta hauskimpia asioita, joita he ovat synnyttäessään sanoneet. Listasimme niitäkin alle.

"Esikoista kun synnytin niin huusin tuskissani Miehelleni että sinä saat synnyttää seuraavan lapsen. Kätilö totesi että ehkä tulevaisuudessa se onkin mahdollista."

"Näin normisti olen hyvin siivo suustani, mutta molempia lapsiani synnytäessä olen kiroullut kuin rekkamies.... Poikaa synnyttäessä potkin toisella jalalla koko ajan, ja lipsahti sitten kätilön leukaankin"

"Mie en niin mitään huutanut synnytyksen aikana kolmesta lapsesta mutta viimeisen synnytyä kun alettiin kursia ja tunsin kaiken ja joka piston jälkeen kätilö sanoi että "kaksi vielä, jos nyt yksi vielä" niin huusin tähän väliin et "Laita nyt lävärikin siinä samalla!"

"Kätilö sanoi kun lapsen pää oli jo ulkona että kokeile sitä päätä jos se auttaisi loppuponnistuksessa... Huusin siinä sitten kätilölle tuskissani, että kokeile itte sitä päätä mä haluan sen ulos sieltä!"

"Ääneen en sanonut mutta ajattelin kauhuissani kolmannen tyttären synnyttyä että ompa niin avaruusolion näkönen vauva ja mitähän ne kotona tuumaa kun laps on tuon näkönen? ...Liikaa ilokaasua..."

Kommentoi alle ja kerro hauskimmat lauseet, joita olet esimerkiksi itse synnytyksessä lipsauttanut tai huutanut.

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat