Horoskooppi paljastaa: Mihin paikkaan Suomessa sinun kannattaa kesällä reissata!

05.05.2015 18:15 - Senni Loikala

Mihin kotimaan kohteeseen juuri sinun kannattaa lähteä kesäreissuun? Jokainen horoskooppimerkki sai oman vinkkinsä.  

Oinas 21.3. - 20.4.

TURKU. Uusia kokemuksia janoavan ja rohkean oinaan kannattaa lähteä kesällä entisen pääkaupunkimme vilinään. Hän saattaa rakastua palavasti esimerkiksi Ruisrockissa tapaamaansa festarijuhlijaan - ainakin viikonlopun ajaksi. Yhteystietojen vaihtamisen jälkeen oinas ei kuitenkaan jää roikkumaan kesäheilaansa, vaan menee ystävineen päiväksi Flowpark-seikkailupuistoon testaamaan omia rajojaan.

Härkä 21.4. - 20.5.

LAPPI. Turvallisuutta kasvuympäristöä arvostavan härän kannattaa suunnata kesällä vaeltamaan Pohjois-Suomeen. Parasta matkaseuraa on joko oma kumppani tai pitkäaikainen sydänystävä - he kyllä tietävät, että jääräpäisen härän kanssa vaaditaan hyviä hermoja myös reissussa. Härkä pakkaa mukaan paksun pinkan naistenlehtiä, joita hän aikoo lukea iltanuotiolla, vaikka rinkka olisi jo ratkeamaisillaan. Esimerkiksi Kevon luonnonpuiston halki kulkevan vaellusreitin jälkeen härkä palaa kotiin muutamaa kiloa hoikempana.

Kaksoset 21.5. - 21.6.

HELSINKI. Uteliaan ja tuuliviirimäisen kaksosen kannattaa sukeltaa kesällä Helsingin vilinään. Siellä kaksonen on kuin kala vedessä ja juttelee paikallisille kuin papupata. Hänet voidaan bongata niin Kallion puistokirppikseltä kantamassa valtavia ostospusseja, suutelemasta Linnanmäen Rinkeli-maailmanpyörästä tai pyöräilemästä ilman kypärää kävelykaistalla - jolloin hän saa mummeleilta tulistuneita huutoja peräänsä.

Rapu 22.6. - 22.7.

SAIMAA. Rauhaa arvostavan ravun kannattaa vuokrata mökki Saimaan tai jonkin muun järven rannalta. Mukaan hän ei kaipaa lomaltaan mitään krumeluureja, vaan hyvä seura, ruoka ja kenties Mölkky-peli takaavat, että rapu saa todellista sielunruokaa jo yhden kesäviikonlopun aikana. Matkakumppanit saattavat kuitenkin ihmetellä, minne rapu on yhtäkkiä kadonnut. He eivät tiedä, että rapu on lähtenyt nauttimaan omasta ajastaan valokuvaten luontoa, kirjoittaen runoja tai vain mietiskellen kaunista järvimaisemaa tiiraillen.

Leijona 23.7. - 22.8.

SODANKYLÄ. Päämäärätietoinen leijona ei välttämättä tahdo kärventää nahkaansa hiekkarannalla, vaan hän haluaa sivistää itseään lomallakin. Hänen kannattaa matkustaa samanhenkisen ystävänsä kanssa Sodankylän elokuvajuhlille ja imeä sisäänsä visuaalisen kuvan taikaa aamusta iltaan. Toisaalta leijona voi koluta kesällä myös kiinnostavia näyttelyitä, osallistua kesäyliopiston kursseille tai opastetuille luontokierroksille. Kesän jälkeen leijona on taas hieman viisaampi, mutta hänen kannattaa toki heittää aivot narikkaan edes välillä.

Neitsyt 23.8. - 22.9.

MUMMOLA. Auttava ja älykäs neitsyt panostaa sukulaissuhteisiin kesällä; kerrankin, kun on aikaa. Hän saattaa matkustaa viikoksi isovanhempiensa tai muiden sukulaistensa luokse ja saa takuulla jokaisen ihastumaan itseensä. Neitsyt laittaa herkullisia kesäruokia, ajaa nurmikon, istuttelee yrttejä ja juttelee syvällisiä sydänystävänsä kanssa yömyöhään jatkuneella piknikillä. Kesällä neitsyt on valmis matkustamaan lähes minne vain, kunhan hän saa olla itselleen tärkeiden ihmisten ympäröimänä.

Vaaka 23.8. - 22.10.

JUHLAT. Kesällä kaikkien rakastama vaaka muuttuu oikeaksi juhlakaluksi. Hän kiertää ympäri Suomessa sukulaisten ylioppilasjuhlissa, ystäviensä häissä tai milloin missäkin kinkereissä. Hän saattaa myös nähdä suunnattomasti vaivaa järjestäessään esimerkiksi polttareita, mutta hänen vaivannäkönsä palkitaan aina - kaikki menee putkeen ja ihmiset ylistävät vaakaa. Vaaka saa kesän aikana rusketuksen lisäksi paljon uusia ystäviä ja huomaa olevansa keskellä tilanteita, joissa ei ikinä olisi uskonut olevansa. Vaa'an kannattaa kuitenkin muistaa varata aikaa myös itselleen. Hän voi ostaa esimerkiksi paketin mansikkajäätelöä ja nauttia sitä aina yksin aamukahvin kera parvekkeella tai pihalla lehtiä lueskellen.

Skorpioni 23.10 - 22.11.

VALAMON LUOSTARI. Syvällinen skorpioni tahtoo oivaltaa jotakin tärkeää elämästä kesän aikana. Hän haluaa tehdä kesällä vähintään yhden reissun yksin. Oivallinen paikka skorpionille on esimerkiksi Etelä-Savossa sijaitseva Valamon luostari, jossa vastaanottoaulan sohvalla nukkuva kissa saa skorpionin pauloihinsa. Kohdistuipa skorpionin matka luostariin tai muualle luonnon helmaan, niin skorpioni ei tunne hetkeäkään oloaan yksinäiseksi. Hän myös saattaa jutella tuntikausia sattumalta tapaamiensa ihmisten kanssa. Matkamuistoksi skorpioni poimii reissulta kiviä, simpukoita ja elämänmakuisia muistoja.

Jousimies 23.11. - 22.12

FESTARIT. Seikkailuja janoavan jousimiehen kannattaa nauttia suurista tunteista ja vaihtuvista tilanteista kesän festivaaleilla. Voi olla, etteivät yhdet festarit riitä jousimiehelle, vaan hän kiertää ympäri Suomea lempiyhtyeidensä ja -artistiensa perässä. Hänet saatetaan bongata eturivistä Ilosaarirockissa, ystävystymästä naapuriteltan hemmojen kanssa Summer up -festivaaleilla tai kuutamouinnilta Ruisrockissa. Kesällä sinkkujouskarit vetävät monien polvet veteliksi flirttailutaidoillaan ja varatut puolestaan saattavat saada uusia ystäviä loppuelämäksi.

Kauris 23.12. - 19.1. 

VIERUMÄKI. Tehokkuutta rakastavan kauriin kannattaa suunnata aktiivilomalle Heinolan kaupungin eteläosaan. Siellä riittää kauriille toinen toistaan jännittävämpiä koitoksia kokeiltaviksi aamusta iltaan, eikä hän malttaisi pysyä hetkeäkään paikoillaan. Milloin kauris nähdään jousipyssy kädessä, milloin vesijumppaamassa ja curlinkia harrastamassa. Loman jälkeen kauris on entistä paremmassa kunnossa, ja hänen kesähattunsa sisäpuolelle on jäänyt hikiraja. Hänen kannattaa kuitenkin varata aikaa myös pelkkään oleiluun, jotta loma ei käänny uuvuttavaksi kokemukseksi.

Vesimies 24.12. - 19.2.

FLAMINGO. Arjen ylellisyyttä arvostavan vesimiehen kannattaa lähteä Flamingon viihdekeskukseen Vantaalle. Parasta matkaseuraa on energinen tyttöporukka, joka tahtoo nauttia täysin rinnoin niin hohtogolfaamisesta, shoppailemisesta kuin hemmotteluista kylpylässä. Vesimiehen kannattaa kuitenkin pitää varansa, ettei hän pistä liikaa rahaa palamaan pelikoneisiin. Salaperäinen, mutta karismaattinen vesimies voi olla varma, että miehet tilailevat hänelle drinkkejä yökerhossa. Hän voi ottaa juomat vastaan, mutta ei lähde yhdenkään miehen matkaan loppuillasta.

Kalat 20.2. - 20.3.

TAMPERE. Herkän kalaihmisen kannattaa matkustaa kesäiseen Mansesteriin. Siellä hänen on ehdottomasti päästävä syömään lähes 170 metriä korkean Näsinneulan huipulla sijaitsevaan ravintolaan - jos edessä istuu deittikumppani tai oma rakas, niin kala pitää kuumaa jalkapeliä pöydän alla. Ystävien kanssa reissaava kala nauttii täysin siemauksin joka hetkestä ja suuntaa kuomiensa kanssa myös Pyynikin näkötornille herkuttelemaan kuuluisilla munkeilla. Kala tahtoo myös sisällyttää suuria elämyksiä lomaansa konsertin, näyttelyn tai kesäteatterin muodossa.

Lue myös: Härät lihovat helposti, rapu piilottelee karkkia - horoskooppi kertoo, millainen laihduttaja olet

Kilpailut

Uusimmat