Hyytävä hetki tallentui videolle: "Aavemainen hahmo pysäytti auton"

01.06.2015 22:45 - Rea Tallgren

Australialainen pariskunta oli ajamassa iltapimeällä kotiin, kun he kokivat varmasti yhden elämänsä säikäyttävimmistä hetkistä.

Kearsleyssä, Australian Sydneyn lähettyvillä ajellut mies vaimoneen koki hyytävän yllätyksen iltamyöhään, kun auton eteen ilmestyi yhtäkkiä pimeällä tiellä mies.

Auton vakuutuksia varten tietä kuvaavan kameran muistikortille tallentuneella videolla nähdään, miten huppupäinen hahmo ei varsinaisesti pysäyttäynyt autoa vaan jäi puolittain sen eteen seisomaan niin, ettei auto päässyt jatkamaan matkaa.

Ensin hämmentynyt kaksikko oli varmastikin aikeissa kysyä mieheltä onko kaikki hyvin, mutta sitten he säikähtivät, kun mies liikahti kohti autoa. Ratissa ollut mies lähti kaasuttamaan - ja tiellä seisova aavemainen hahmo säikäytti heidät pahemman kerran haukkumalla kuin koira.

Katso hyytävä pätkä alta.

"Attempted Carjacking near Cessnock NSW 2325. The clock is an hour fast. Watch in HD for better quality and turn down the sound a lil."Video Courtesy PeterUPDATE: The matter has been reported and thanks to those who have come forward with further information. Anyone with info should contact Crimestoppers.

Posted by Dash Cam Owners Australia on Saturday, 30 May 2015

Videolla nähty mies on sittemmin pidätetty ja mitä ilmeisemmin huumeiden vaikutuksen alaisena. Epäselvää on se, yrittikö hän ryöstää auton vai oliko hänellä jotain asiaa.


Lue myös: Saatko sinä yhteyden demoniin? Pelottava haaste leviää Instagramissa

Kilpailut

Uusimmat