Ihmisbarbin ulkonäkö hämmentää ja järkyttää: Tavoitteena mahdollisimman erikoinen ulkonäkö

20.03.2015 10:45 - Rea Tallgren

Amerikkalaisen Lacey Wilddin elämäntehtävä on muistuttaa mahdollisimman muovista barbia.

Kerroimme aiemmin amerikkalaisesta Lacey Wilddista, jolla on kuusi lasta. Aivan tavallinen suurperheen äiti Wildd ei kuitenkaan ole. Hänen haaveenaan on olla ihmisbarbie - ja hän ottaa tavoitteensa eteen koko ajan vaarallisempia ja suurempia askelia.

Kuppikoko QQQ

46-vuotiaalle Wilddille on jo tehty 12 rintojen suurennusta. Nyt hän kaavailee hankkivansa rintoihinsa 13. kerran täytettä. Näin siitäkin huolimatta, että hänen valtavat silikoninsa estävät häntä jo nykyisen kokoisena juoksemasta. Kuppikoko perheenäidillä on tällä hetkellä hurja QQQ.

Nainen pitää ulkonäöstään "huolta" myös muilla kuin rintaleikkauksilla: pian hän suunnittelee menevänsä 37:teen operaatioonsa muuttaakseen ulkonäköään yhä radikaalimmin barbiemaiseksi.

Naiselle on muun muassa tehty kolme peppuleikkausta pyöreiden pakaroiden saavuttamiseksi.

Tavoitteena nollakoko

Valtava tukka ja rinnat eivät riitä naiselle. Hän kun laihduttaa parhaillaan rajusti kutistuakseen nollakokoiseksi. Nainen onkin pudottanut kuudessa viikossa yhdeksän kiloa.

Wilddin lapset eivät äidin ulkonäöstä ole yhtä innoissaan kuin hän itse.

- Emme voi mennä minnekään ilman, että ihmiset tuijottavat häntä. Ja hänen rintansa, ne ovat ällöttävät, sanoo hänen tyttärensä Jenaveve.

Katso kuvia naisesta alta. Lisää niitä löydät hänen Instagramistaan tästä.

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat