Ihmisten pelottavimmat kertomukset saavat karvat nousemaan pystyyn - lue jos uskallat

18.05.2015 19:15 - Rea Tallgren

Kauhutarinoihin voi joko uskoa tai. Niille, jotka uskovat yliluonnolliseen ne ovat kuitenkin todella karmivaa kuultavaa. Kokosimme yhteen todella kammottavia kertomuksia.

Twitter-sivusto Horror-Fessions kokoaa yhteen karmivimpia tarinoita, joita ihmisille on tapahtunut. Ne eivät todellakaan sovi heikkohermoisille. Suomensimme karmivimmat alle.

"Olin katsomassa asuntoa, jota vanha mies esitteli minulle. Kun olin lähdössä, näin hänen kuvansa roikkuvan seinällä kehyksissä. Kuvan alla luki "lepää rauhassa."

"Heräsin yöllä siihen, kun joku soitti alakerrassamme pianoa. Olin yksin kotona."

"Muistan, että kun olin pieni, leikin enoni kanssa jatkuvasti. Vasta hiljattain, kun asia tuli puheeksi, sain tietää, että enoni oli kuollut vuotta ennen syntymääni."

"Kun olin lapsi, ensimmäinen sana, jonka opin sanomaan, oli "Jamie". Jamie oli pikkutyttö, joka kuoli kodissamme ennen kuin me muutimme sinne - ennen kuin minä olin edes syntynyt."

"Olin vahtimassa pientä tyttöä. Yhtäkkiä hän alkoi tuijottaa peiliä, ja totesi ohuella äänellään: "He ovat tulossa." Peili särkyi lähes välittömästi tuon lauseen jälkeen."

"Olin koulubussissa. Parhaan ystäväni pysäkin kohdalla ystäväni ei noussutkaan kyytiin, vaan katsoi vain minua pitkään ja vilkutti. Kun pääsin kouluun, sain tietää, että en näkisi häntä enää koskaan: hän oli kuollut edellisenä päivänä."

"Kun olin lapsi, minulla oli mielikuvitusystävä. Hän kertoi minulle asioita isästäni. Kun kerroin niistä isälleni, hän hätkähti. Kyseessä oli hänen armeijakaverinsa, joka oli jo sittemmin menehtynyt."

"Puhuin Skypessä ystäväni kanssa ja poistuin paikalta vähäksi aikaa. Kun tulin takaisin, ystäväni sanoi, että joku oli kävellyt ruudun edestä sysimustassa kaavussa. Olin yksin kotona."

"Olin yksin kotona ja aivasti. Puhelin soi tuntemattomalla numerolla, ja vastasin siihen. Joku sanoi luurin toisessa päässä: "Terveydeksi" ja lopetti sitten puhelun."

Lue myös: Pelottavimmat asiat, joita lapset ovat sanoneet lastenvahdille nostavat karvat pystyyn

Lähde: Twitter

Kilpailut

Uusimmat