Isä julkaisi kammottavan kuvan öisestä lastenhuoneesta - kuin kauhuelokuvasta

24.11.2014 13:45 - Rea Tallgren

Jos tiedät, millainen Paranomal Activity -leffa on, tulee lastenhuoneesta julkaistu kuva näyttämään melkoisen tutulta silmissäsi.

Paranormal Activity -elokuva on näennäisesti kuvattu dokumentin muotoon. Elokuva siis koostuu toinen toistaan kammottavimmista "valvontakameroiden" kuvaamista pätkistä. Eräs lapsiperhe kuitenkin joutui todistamaan melkoisen samanlaisen näyn omassa lastenhuoneessaan.

Perheen isä on jakanut kuvan hetkestä Reddit-sivustolla. Hän kertoo kuvatekstissä, että hänen vaimonsa oli kuullut lastenhuoneessa kuiskattavan omaa nimeään. Kun hän oli vilkaissut vauvamonitoriin, oli hän nähnyt rakeisessa mustavalkokuvassa poikansa seisovan keskellä lastenhuoneen lattiaa tyhjyyteen tuijottaen. Mikä pahinta, yökuvaus-asetuksen takia pojan silmät näyttivät kirkkaanvalkoisilta.

Äiti nappasi nopeasti monitorista kuvan puhelimellaan ja lähti sitten lapsensa luokse. Vaikka mitään yliluonnollista ei siis tapaukseen liittynytkään, on kuva niin kammottava, että se on kerännyt muutamassa päivässä hirveästi huomiota.

Katso kammottava kuva tästä.

Lähde: A Message With a Bottle

Kilpailut

Uusimmat