Kuva: Fotolia

Isku päähän aiheutti yllättävän reaktion - uhri väittää oppineensa espanjan kielen

25.10.2016 13:15 - Mika Parikka

Jalkapallo-ottelussa loukkaantunut teini väittää heränneensä koomasta kaksikielisenä.

Aivovammat ovat erittäin vaarallisia ja pahimmillaan fataaleja. Koskaan ei voi tietää mitä tapahtuu, jos aivot saavat kovan iskun. Tästä viimeisin esimerkki on 16-vuotias Reuben Nsemoh, joka väittää oppineensa espanjan kielen saatuaan kovan iskun päähänsä.

Nsemoh pelaa jalkapalloa maalivahtina ja sai torjuessaan potkun päähänsä. Nuorimies sai aivovamman ja päätyi kolmeksi päiväksi koomaan. Herättyään hän olikin kaksikielinen. Tai niin hän ainakin väittää. Nsemoh on englanninkielinen, mutta aivovamman ja kolmen päivän kooman jälkeen hän väittää osaavansa fluenttia espanjaa.

Mies kertoo, että hänellä on paljon espanjaa puhuvia ystäviä, ja uskoo tämän vaikuttaneen tapaukseen. Aluksi hän puhui kooman jälkeen pelkästään espanjaa, mutta oppi jälleen englannin vähän ajan päästä. Moni suhtautuu kuitenkin erittäin skeptisesti tarinaan. 

Alla nähtävässä uutisessa Nsemoh sanoo vain yhden lauseen espanjaa. Monet haluaisivatkin kuulla enemmän todisteita oudosta tapahtumasta. Mutta mistä sitä koskaan tietää, kun kyseessä on aivot.

Katso uutinen aiheesta alta:

Lähde: The Lad Bible

Lue myös: Viini tekee hyvää aivoille

Kilpailut

Uusimmat