Kuva: Fotolia

Jäätelönhimoinen nainen jätti tunteikkaan ääniviestin jäätelömyymälälle - valtava nettihitti

06.01.2017 14:15 - Iiro Myllymäki

Naisen uudenvuodenaatto meni pilalle, kun hänen lempijäätelökauppansa oli mennyt tavallista aikaisemmin kiinni.

Jäätelönhimo on vakava asia. Tämä väite on helppo vahvistaa todeksi vaikkapa kuuntelemalla Gelato Messina -jäätelömyymälän puhelinvastaajaan jätetty musertunut viesti.

Naispuolinen asiakas järkyttyi pahemman kerran uudenvuodenaattona, kun hänen lempijäätelömyymälänsä oli mennyt kiinni normaalia aikaisemmin. Nainen purki järkytyksensä myymälän puhelinvastaajaan, ja nyt Gelato Messina on julkaissut vastaajaviestin Facebook-sivuillaan. Voit kuunnella viestin alta:

"Uudenvuodenaattoni on nyt pilalla"

- Oletteko oikeasti pahoillanne siitä, että olette kiinni kuudelta uudenvuodenaattona? Oletteko? Koska teidän kuuluisi olla. Uudenvuodenaattoni on nyt pilalla. Minun oli tarkoitus ostaa ainakin puolitoista litraa jäätelöä teiltä, istua sohvalla ja tehdä uuden vuoden lupaus, etten enää koskaan syö sitä, nainen aloittaa viestinsä.

- Ja koska nyt olette menneet kiinni, minun on paljon helpompi pitää lupaukseni olla syömättä jäätelöä – koska olen todella tuohtunut, nainen jatkaa toruvalla äänensävyllä.

Tästä nainen jatkaa kertomaan, miten paljon Messinan jäätelö hänelle oikein merkitsee.

- Minulla on vakava suhde Messinan kanssa. Messina oli tukenani elämäni vaikeimpina aikoina. Se oli kanssani elämäni iloisimpina aikoina. Menin jopa naimisiin Messinan kanssa. Tai siis en Messinan kanssa, mutta Messina oli paikalla. Meillä oli neljää jäätelölaatua tarjolla häissä, ja ne olivat upeita.

Markkinointikikka?

Nainen päättää viestinsä musertuneella äänellä, mutta sovittelevaan sävyyn.

- Pyydän anteeksi käytöstäni. En vain tiedä, mitä teen ilman teitä. Rakastan teitä. Heippa.

Ääniviestiä on kuunneltu Facebook-videolta jo yli 300 000 kertaa. Monissa kommenteissa viestiä epäillään pelkäksi Gelato Messinan markkinointitempuksi, mutta Messina vakuuttaa viestin olevan aito. Jäätelöfirman edustaja kuitenkin uumoilee Facebook-kommenteissaan, että kyseessä saattaa olla näytelty viesti.

Videon kommenteissa yksi nainen on ilmiantanut itsensä viestin jättäjäksi. Cecilia Zenca on jakanut kommentissa tanssilattialla otetun kuvan häistään. Kuvassa Zenca nauttii tanssilattialla Messinan jäätelöä.

"Rakas Messina... Taidan tuntea kyseisen naisen melko hyvin. Tässä kuvassa hän on jakamassa erityisen hetken hääpäivänään  kumppaninsa kanssa. Ja kumppanilla tarkoitan en enempää enkä vähempää kuin taivaallista Messinaa", Zenca kirjoittaa kuvatekstissä.

Toivottavasti naisen ja Messinan suhde palautuu pian takaisin raiteilleen.

Lue myös: Syö jäätelöä aamupalaksi - tekee sinusta fiksumman

Lähde: Metro.co.uk

Kilpailut

Uusimmat