Joogaohjaaja inspiroi kaikenkokoisia kokeilemaan joogaa - katso kuvat

01.06.2015 22:15 - Tiina Svensk

Jessamyn Stanley, 27, murtaa stereotypisiä käsityksiä joogaajista.

Usein ajatellaan, että ihmisen kehon tulisi olla tietynlainen kyetäkseen jooga-asentoihin, ja tietysti haastavimmat asennot vaativat notkeutta ja lihasvoimaa. Joogaa voi kuitenkin harjoittaa kuka tahansa. Tämän on päättänyt todistaa Jessamyn Stanley, 27, joka haluaa, että kuka tahansa voi astella itsevarmasti joogasalille huolimatta koostaan tai taidoistaan.

Stanley toivoo, että hän voi rohkaista ja inspiroida muita naisia kokeilemaan joogaa, vaikka he olisivatkin isokokoisempia. Stanley ei kuitenkaan halua, että joogassa eroteltaisiin erikokoiset ihmiset eri ryhmiin. Hän haluaa vain mahdollistaa kaikille ihmisille tunteen siitä, että he voivat huoltaa kehoaan joogalla.

Stanley on valmistunut joogaohjaajaksi, ja nyt hän haluaa jakaa joogan positiivisia vaikutuksia omaan kehonkuvaan. Haastavat asennot joogatunnilla vaativat itsevarmuutta oman kehon kanssa, ja Stanley uskoo, että juuri sen vuoksi hän voi taipua spagaatteihin ja tasapainoilla käsillä seisonnassa vaivattomasti: "En pelkää kehoani. Minua ei ahdista nähdä jokaista kurvia tai sitä, miten oudolta kehoni voi näyttää tietyssä asennossa. Minua ei pelota olla ylösalaisin niukoissa vaatteissa."

Katso Stanleyn inspiroivat joogakuvat alta:



Lue myös: Nainen joogasi säännöllisesti kuukauden ajan - lue, oliko kokeilusta hyötyä

Lähde: Metro

Kilpailut

Uusimmat