Kaksosnaiset jakavat jopa yhteisen poikaystävän - somekuvat kloonisiskoista huolestuttavat

21.04.2015 18:45 - Senni Loikala

Australiassa asuvat kaksoset Anna ja Lucy DeCinquella jakavat jopa yhteisen poikaystävän. Heidän läheisriippuvuutensa ja tarpeensa näyttää toistensa klooneilta huolestuttavat.

Maailman identtisimmiksi kaksosiksi kutsutuilla Anna ja Lucy DeCinquella, 28, on ikäeroa vain minuutin verran. He ovat olleet kuin paita ja peppu jo lapsesta saakka ja siskojen yhdennäköisyys on aina ollut poikkeuksellisen suuri. Edes heidän edesmennyt isänsä ei pystynyt erottamaan tyttöjä toisistaan.

Aikuisena sisarusten suhde on kuitenkin poikkeuksellinen. Australiassa asuvat Anna ja Lucy ovat käyneet läpi kalliit leikkausoperaatiot, jotta he näyttäisivät toistensa peilikuvilta. Naiset ovat ottaneet ainakin samanlaiset huuli- ja rintaimplantit. Heidän kulmakarvansa ja silmäripsensä ovat myös ehostettu identtisiksi.

Yhteinen poikaystävä

Pelkkä samanlainen ulkonäkö ei riitä siskoksille. Heillä on nimittäin myös yhteinen poikaystävä, sähkömekaanikko Ben Byrne.

- Olemme 24/7 yhdessä siskoni kanssa. On vain helpompaa jakaa poikaystävä, koska olemme aina yhdessä, Lucy perustelee.

Koska kolmikko seurustelee, nukkuvat he tietysti myös samassa sängyssä. Vällyjen välissä tapahtuu myös muuta kolmisin.

- Harrastamme kaikki yhdessä seksiä, koska jos tykkää samasta pojasta, niin mikäs siinä. Jokaisten treffien pitää olla tuplatreffit. Se on joko me molemmat tai ei kumpaakaan, Lucy sanoo.

Molemmat vanhustyössä

Yhteisen poikaystävän lisäksi Lucy ja Anna ovat myös samassa paikassa töissä. He tekevät töitä vanhusten kanssa. 

Naiset ovat myös tehneet kauneusrutiininsa ja treeniohjelmansa identtisiksi, jotta he eivät vain näyttäisi keskenään erilaisilta. Sisarukset uskovat tuntevansa toisensa kuin omat taskunsa.

- Tiedämme aina, mitä toinen ajattelee, Lucy vakuuttaa. 

Kaksosilla on myös yhteinen Instagram-tili, josta kokosimme valokuvia yhteen.

Lue myös: Kaksi naista näyttää toistensa peilikuvilta - eivätkä he edes ole sukua!

Lähde: Daily Star

Kilpailut

Uusimmat