Kala vetää kännit, skorpioni hankkii tippurin - katso, mitä ystävänpäivähoroskooppi lupaa sinulle

09.02.2015 13:45 - Rea Tallgren

Jos haluat tietää, mitä sinulle on luvassa ystävänpäivänä, lue Voicen täysin realistinen horoskooppi. Huom. teet sen täysin omalla vastuullasi!

Horoskoopit luo usein astrologiaan ja tähtimerkkeihin perehtynyt henkilö, joka tulkitsee tähtien ja kuiden asentoja ja ennustaa, mitä ne kullekin tähtimerkille lupaavat.

Toisin on Voicen horoskoopin laita. Se luodaan kyllä vankalla ammattitaidolla - mutta tähtien sijaan siinä kuunnellaan kokemuksen syvää rintaääntä. Lue siis alta, mitä sinun horoskooppimerkillesi on luvassa tänä ystävänpäivänä.

VESIMIES 20.1. -18.2.

Vesimiehen osa ystävänpäivänä on yhtä ankea, kuin kaikkina muinakin vuoden päivinä. Vesimies nukahtaa joko pehmolelunsa tai lemmikkinsä kainaloon katsottuaan ensin kolme romanttista elokuvaa ja käytyään kävelyllä tähtitaivaan alla, pitäen itseään kädestä.

KALAT 19.2. - 20.3. 

Kalat ovat humalassa ystävänpäivänä, kuten heidän mielestään asiaan kuuluu. Kalat eivät edes harkitse yrittävänsä järjestää ystävänpäivään romantiikkaa, vaan tuhlaavat surutta lahjarahat alkoholijuomaan. Noh, sen verran kalat voivat tehdä myönnytystä, että juovat karpalolonkeroa sen punaisen, rakkaudenvärin takia.

OINAS 21.3. - 19.4.

Oinakset ovat haastamassa riitaa ystävänpäivänä vielä tavallistakin hanakammin. Oinakset riitelevät joko oman kumppanin kanssa, tai jos sellaista ei ole, kelpaavat niin omat vanhemmat, pomo kuin työkaveritkin riitakumppaneiksi. Oinas saa riitelystä outoa tyydytystä ja myhäilee illalla sänkyyn mennessään kuinka onnistuneen ystävänpäivän taas viettikään.

HÄRKÄ 20.4. - 20.5.

Härkä tekee jälleen ystävänpäiväsuunnitelmat täysin joustamattomasti, omia fantasioitaan ja haaveitaan seuraten. Jos kumppani on kala-allergikko, ei se liikuta härkäpäistä härkää, joka haluaa testata uutta lohireseptiä ystävänpäivän kunniaksi. Itsepäisyys saattaa kostautua, kun härän ystävänpäivädeitti saa tarpeekseensa ja jättää itsensä patteriin käsiraudoilla kahlinneen härän harrastamaan itse mieluisiaan leikkejä.

KAKSONEN 21.5. - 21.6.

Kaksonen valittaa aina sitä, että on yksin, mutta mitään hän ei asian eteen tee. Kaksonen kieltäytyy järjestämällisesti treffeistä, jos vaikka potentiaalisen kumppanin toinen sierain on liian iso, tai sormet oudon malliset. Kaksonen kokee itseinhoa ystävänpäivänä tuijottaessaan rakastuneita pariskuntia. Kaksonen juo illalla kotona punaviinipullon yöpuku päällään ja laulaa All by Myself -kappaletta.

RAPU 22.6. -22.7.

Rapu rakastaa ystävänpäivää! Rapu on hankkinut koristeet ystävänpäiväksi hyvissä ajoin. Hän puhaltaa asuntonsa täyteen vaaleanpunaisia ilmapalloja, koristelee kuppikakkuja edellisenä iltana yömyöhään ja hankkii vaaleanpunaiset hatut ja sydänkoristeiset pillit kaikille ystävilleen, jotka on kutsunut rakkausluolaansa juhlimaan ystävänpäivää.

LEIJONA 23.7. - 22.8.

Leijonalle ystävänpäivä on tilaisuus osoittaa omaa luovuuttaan. Leijona tekee kaikille elämänsä tärkeimmille ihmisille runot ystävänpäivän kunniaksi. Leijonan harmiksi on sanottava, että suurin osa hänen lähipiiristään ei pidä häntä kummoisenakaan taiteilijana, joten leijonan antamia, henkilökohtaisia lahjoja pidetään lähinnä kiusallisina, ja niille naureskellaan jälkeenpäin pitkään.

NEITSYT 23.8. - 22.9.

Neitsyt on nimensä mukaisesti tarkka tyyppi myös ystävänpäivän aikaan. Neitsyttä inhottaa päivään liittyvä hypetys, eikä hän suostukaan esimerkiksi kuuntelemaan muiden ystävänpäiväsuunnitelmia. Lisäksi neitsyt kieltäytyy osallistumasta ystävänpäiväjuhliin, illallisille tai treffeille. Neitsyt viettää ystävänpäivän siivoten ja jynssäten. Hän haluaa unohtaa päivän yhtä tehokkaasti kuin mahdollista.

VAAKA 23.9. - 22.10.

Vaaka on tunnetusti huono tekemään päätöksiä. Niinpä hän ei osaa päättää, pitääkö hän ystävänpäivästä vai ei. Vaaka rakastaa vaaleanpunaista ja sydämiä sekä ystäviään, mutta inhoaa ystävänpäivän kaupallisuutta. Niinpä vaaka päätyykin pähkäilemään omia mieltymyksiään niin pitkään, että päivä on jo ohi.

SKORPIONI 23.10. - 22.11.

Skorpioni on tähtimerkeistä seksuaalisin. Myös ystävänpäivän skorppari viettää peittoa heiluttaen, joko yksin, kaksin tai miksei kolminkin. Skorpionin lempiystävänpäiväherkku ovat syötävät alushousut ja kermavaahto. Parin kuukauden päästä skorpionin voi tavata sukupuolitautipoklinikalta heittämästä yläfemmoja entisten kumppaneiden kanssa. Diagnoosiksi hän saa luultavammin tippurin - kuten joka vuosi ystävänpäivän jälkeen.

JOUSIMIES 23.11. - 21.12.

Jousimiehelle ystävänpäivä on syy hiljentyä ja miettiä kiitollisena kaikkea sitä, mikä omassa elämässä on hyvin. Jousimies lähettelee imeliä viestejä niin ystävilleen, kumppanilleen kuin vanhemmilleenkin. Jousimies kulkee ystävänpäivän vaaleanpunaiset lasit silmillään, mutta heti 15. päivä jousimies tekee rajun paluun todellisuuteen ja on aivan yhtä kylmä ja etäinen kuin ennenkin.

KAURIS 22.12. - 19.1.

Kauriille ystävänpäivä on tilaisuus testata uusia iskulauseita, joko omaan kultaan tai sinkuilla tuntemattomiin baarissa. Kauris on hienonut lauseita etukäteen ystäviensä kanssa, mutta valitettavasti ystävät ovat joko tahallaan johtaneet kaurista harhaan tai sitten heidän suosinsa iskumaailmassa on yhtä ankea kuin kauriillakin. Kauris poistuu baarista kotiin korkeintaan yksi tekaistu puhelinnumero mukanaan. Varattu kauris puolestaan nukkuu yön sohvalla miettien "onneksi ystävänpäivä on vain kerran vuodessa!"

Lue myös, mitä rehellinen horoskooppi sinun luonteestasi kertoo. Katso se tästä.

Kilpailut

Uusimmat