Kamalaa! Brittinaisella ollut lukemattomia koiria - hankkiutuu eroon, kun "eivät ole enää söpöjä"

28.08.2015 12:45 - Rea Tallgren

Shona Sibary on kirjoittanut omalla nimellään ja kuvallaan kirjoituksen, jossa hän tunnustaa olevansa hulluna koiranpentuihin - mutta ei halua pitää niitä enää, kun niistä on tullut isoja. 

Shona Sibaryllä on ollut viimeisen neljän vuoden aikana useita koiria, joista neljä hän on antanut eteenpäin. Nainen kertoo, että hän näkee kuvan söpöstä koiranpennusta ja haluaa sen osaksi perhettä. 

- Saatan ajaa satoja kilometrejä ja maksaa satoja puntia koiranpennusta, joka minun on vain pakko saada, yhden lapsen äiti kertoo. 

Loppuelämän kotia koirat eivät kuitenkaan saa. Shona pitää koiria tasan siihen asti, kunnes niistä alkaa seurata ongelmia. Hän kyllä opettaa ne sisäsiisteiksi ja hoidattaa ne asianmukaisesti eläinlääkärillä. Sen sijaan "huonoa" käytöstä hän ei jaksa katsella kauaa. Esimerkiksi perheen yhdessä vaiheessa hankkima husky-koira joutui lähtemään uuteen kotiin, kun se (rodulleen ominaisesti) kaivoi puutarhassa kuoppia. 

- Minä olen aivan epäilemättä rakastanut jokaista koiraamme, mutta en ole pystynyt tarjoamaan niille aikaa, kärsivällisyyttä, vaivannäköä ja suvaitsevaisuutta.

Vaikka hänen aviomiehensä on uhannut häntä erolla, jos Shona tuo kotiin enää yhdenkään uuden koiranpennun, ei nainen ole lopettanut kammottavaa tapaansa. 

- Älkää arvostelko minua liian kovasti. En saanut lapsena koskaan omaa koiraa, joten ehkä siksi toimin, kuten toimin, nainen selittelee. 

Asiantuntija ei selityksiä niele. 

- Menen sanattomaksi siitä, että tällaisia ihmisiä on olemassa. Koirat ovat perhettä, eikä perheenjäseniä vain anneta pois, Dogs Today -julkaisun päätoimittaja Beverley Curry kommentoi järkyttyneenä. 

Myös Shona on alkanut ymmärtää, kuinka julmalta hänen toimintansa vaikuttaa. 

- Tyttäreni Dolly kysyi minulta yhtenä päivänä, annanko minä hänetkin pois, jos hän käyttäytyy huonosti. Se olisi ollut hauskaa, jos se ei olisi ollut niin kammottavaa, Shona summaa. 


Lue myös: Kortti, joka jokaisella lemmikinomistajalla pitäisi olla lompakossa - voi pelastaa karvaturrisi hengen

Lähde: Daily Mail 

Kilpailut

Uusimmat