Karmaisevat kuvat jättilihakset hankkineen miehen hauiksista järkyttävät - "piti melkein amputoida"

06.05.2015 14:45 - Karoliina Kotala

Brasilialaismiehen suurin unelma on näyttää superlihaksikkaalta Hulk-sarjakuvahahmolta. Mies onkin maksanut haaveestaan todella kovan hinnan ja lopputulos on melkoinen.

Romario dos Santos Alves -niminen nuori mies on jo pitkään ollut valmis antamaan kaikkensa ja tekemään mitä vain saadakseen vastaavat lihakset ylävartaloonsa kuin hänen sarjakuvasankarillaan Hulkilla. 25-vuotias Alves alkoikin piikittää lihaksiinsa öljyn ja alkoholin sekoitusta kolme vuotta sitten saadakseen hauiksensa kasvamaan jättimäisiksi ilman lihastreeniä. Sittemmin miehen on ollut vaikea päästä tavasta eroon.

Vaikka myrkkyseoksen piikittäminen johtikin kookkaisiin "lihaksiin", oli se myös lähellä viedä Alvesin hengen.

- Muistan, kun lääkäri kertoi minulle, että molemmat käteni pitäisi amputoida. Joko vaihtoehtona oli se, tai kaikkien lihasteni poistaminen, Alves kertoo.

Miehen onneksi lääkärit onnistuivat pelastamaan Alvesin kädet ja terveyden, vaikka mies kävi jo kuoleman rajalla. Sen lisäksi, että lihakset olivat lähellä kuoliota, olivat miehen munuaiset vahingoittuneet pahasti lihaksia kasvattavasta myrkystä. Sittemmin Alves onkin keskittynyt kasvattamaan lihaksiaan vain luonnonmukaisin keinoin.

Alla kuvat miehestä:

Lue myös: Haaveiletko timmistä vartalosta? Seitsemän lihaksille välttämätöntä ravintoainetta

Lähde: The Huffington Post

Kilpailut

Uusimmat