Koiran ja kissan päiväkirjamerkinnät summaavat niiden eron täydellisesti - lue hauskat pätkät

17.09.2014 16:06 - Rea Tallgren

Kissaihmiset ja koiraihmiset väittelevät usein siitä, kumpi lemmikeistä lopulta on parempi. 9Gagin sivuilta löytyvä kirjoitus summaa noiden kahden karvaturrin eron todella hauskasti.

9Gag sivustolta löytyvä kirjoitus käsittelee kissojen ja koirien eroja. Molempia elukoita tuntevat ihmiset tietävät, että usein nämä karvaturrit todella ovat aivan kuin eri planeetoilta. Sen huomaa viimeistään kun katsoo molempien kuvitteellisia päiväkirjoja, jotka todella summaavat niiden eron. Suomensimme otteet molempien päiväkirjoista alle.

Koiran päiväkirja:

Klo 8:00 Koiranruokaa! Minun lempiasiani!

Klo 9:30 Autoajelu! Minun lempiasiani!

Klo 9:40 Kävely puistossa! Minun lempiasiani!

Klo 10:30 Sain silityksiä! Minun lempiasiani!

Klo 12:00 Lounas! Minun lempiasiani!

Klo 13 Leikin pihalla! Minun lempiasiani!

Klo 15 Heiluttelin häntääni! Minun lempiasiani!

Klo 17 Sain luun! Minun lempiasiani!

Klo 19 Sain pelata palloa! Minun lempiasiani!

Klo 20 Katsoin televisiota ihmisteni kanssa! Minun lempiasiani!

Klo 23 Menin nukkumaan! Minun lempiasiani!

Kissan päiväkirja:

Tänään on 983. päiväni vankeudessa.

Vangitsijani heiluttavat edelleen outoja naruleluja nenäni edessä. He herkuttelevat edelleen hyvällä ruualla, kun minulle ja muille asukeille syötetään vaikka mitä moskaa. Minun on kuitenkin pakko syödä vastentahtoisesti, jotta pysyisin vahvana.

Ainoa asia, mikä pitää minut liikkeessä, on ajatus paosta. Tänään oksensin jälleen kerran matolle ällöttääkseni heitä. Toin heidän eteensä myös hiiren, jolta oli purrut pään poikki, jotta he ymmärtäisivät mihin kaikkeen kykenen halutessani. He eivät kuitenkaan ymmärtäneet pelätä, vaan kehuivat minua pelkästään "urheaksi pikkumetsästäjäksi".

Illalla minut suljettiin yhteen huoneeseen, ja kuulin, että vangitsijoilleni tuli vieraita. He juttelivat ja haistoin ruuan tuoksun. Kuulin heidän puhuvan, että syy minun sulkemiseksi huoneeseen oli joku asia, jota he kutsuivat allergiaksi. Minun täytyy ottaa selvää siitä, mitä se on - ja miten voisin hyödyntää sitä.

Tänään onnistuin melkein kamppaamaan vangitsijani pyörimällä hänen jaloissaan. Ensi kerralla minun täytyy varmistaa että teen sen portaiden yläpäässä.

Koiraa kohdellaan tässä talossa aivan eri tavalla kuin minua. Hänet päästetään ulos monta kertaa päivässä - ja se hullu palaa aina takaisin vapaaehtoisesti. Hänen täytyy olla hieman yksinkertainen.

Lintu sen sijaan - olen varma, että se on vangitsijoideni palveluksessa. Se sirkuttaa heille jatkuvasti ja olen vakuuttunut, että se tarkkailee kaikkia liikkeitäni. Se on saavuttamattomissani häkissä - mutta heti, kun niin ei ole, aion tehdä asialle jotain.


Kerroimme aiemmin hauskasta testistä, jonka avulla voit selvittää oletko kissa- vai koiraihminen. Pääset tekemään tuon testin tästä.

Lähde: 9Gag

Kilpailut

Uusimmat