Kolmen lapsen äidin bikinikuvasta tuli Facebook-hitti: "Kannan raskausarpeni ylpeänä"

23.03.2015 11:45 - Rea Tallgren

Rachel Hollis julkaisi voimaannuttavan kuvan vartalostaan. Samalla nainen kertoo, miten hän upealla tavalla hän suhtautuu vartalonsa arpiin ja elämän jälkiin.

The Chic Site -sivusto on julkaissut kuvan, josta on tykätty kahdessa päivässä yli 260 000 kertaa ja jaettu lähemmäs 30 000 kertaa. Kuvassa nähdään sivuston päätoimittaja, kolmen lapsen äiti Rachel Hollis bikineissä.

Kuvateksti lienee syy siihen, miksi kuvasta on tullut niin suosittu hetkessä.

"Minulla on raskausarpia ja pukeudun bikineihin. Minulla on vatsa, joka roikkuu loppuelämäni ajan ja minä pukeudun bikineihin. Napanikin roikkuu (en edes tiennyt sen olevan mahdollista) ja pukeudun bikineihin. Pukeudun bikineihin, koska olen ylpeä vartalostani ja jokaisesta jäljessä siinä. Nuo jäljet ovat todisteena siitä, että minua on siunattu lapsilla ja tuo roikkuva maha puolestaan on todisteena siitä, että olen tehnyt kovasti töitä pudottaakseni painoa pois." kuvatekstissä tykitetään. 

Hollis rohkaisee jokaista naista olemaan välittämättä muiden mielipiteitä. Vain tietyillä ihmisillä on väliä, hän muistuttaa.

"Pukeudun bikineihin, koska ainoa mies, jonka mielipiteellä on minulle merkitystä tietää tasan tarkkaan, miten vartalostani on tullut tällainen ja mitä kaikkea vartaloni on käynyt läpi. Tämä sama mies sanoo, ettei hän ole koskaan nähnyt yhtä seksikästä vartaloa kuin minun vartaloni, arpineen kaikkineen."

Lopuksi Hollis kehottaa kaikkia naisia kantamaan itsensä ylpeydellä:

"Ne eivät ole arpia, naiset. Ne ovat raitoja, ja sinä olet ansainnut ne. Kanna ne ylpeydellä!"

Lue myös: Älä hukkaa itseäsi äitiyteen. 28 asiaa, joihin sinulla on edelleen oikeus.

Kilpailut

Uusimmat