Kuudetta lastaan odottavan personal trainerin ohjeet hyvään raskauteen: "Älä syö kahden edestä"

06.07.2015 21:15 - Rea Tallgren

Sharny Kieser, 35, haluaa pitää huolen linjoistaan ja ennen kaikkea olostaan raskaana ollessaankin.

Sharny Kieser on viiden lapsen äiti ja odottaa kuudetta pienokaistaan. 35-vuotiaan personal trainerin neljä ensimmäistä raskautta olivat todella vaikeita.

- Lihoin kolmekymmentä kiloa, minulla oli kipuja ja kärsin voimakkaasta pahoinvoinnista sekä raskaudenjälkeisestä masennuksesta, Kieser kertaa.

Kaikki muuttui kuitenkin hänen edellisen raskautensa myötä.

- Päätin, että tällä kertaa pidän itseni timminä ja liikkeessä raskaudenkin ajan. Ennen söin kahden edestä, nyt päätin, etten tee niin, se ei toimi minulla, nainen selittää.

Hänen olonsa oli koko raskauden ajan hyvä. Hän leikki lastensa kanssa loppuun asti eikä kärsinyt juurikaan pahoinvoinnista eikä kivuista. Siinä, missä neljä ensimmäistä raskautta olivat nostaneet hänen painoaan 30 kiloa, nousi se nyt vain kymmenen.

Nyt Kieser haluaakin levittää kuntoilun ja terveellisen raskausajan ilonsanomaa kaikille. Hänen kuudes raskautensa on nyt 14. viikolla ja hänen olonsa on loistava.

Toimi näin

Lue alta Kieserin vinkit siihen, miten itsensä saa pidettyä terveenä raskaanakin.

Pidä hauskaa. Älä usko kaikkea, mitä sinulle sanotaan ja masenna itseäsi liioilla ohjeilla ja rajoituksilla. Nauti raskaudesta jos suinkin pystyt.

Luota itseesi. Jos liikkuminen ja urheileminen tuntuu sinusta hyvältä, jatka sitä raskaudesta huolimatta. Luota siihen, että tunnet kyllä, jos joku on vaarallista tai epäterveellistä.

Älä sorru kiusauksiin - ainakaan usein. Jos sinun tekee mieli kakkua, ota sittenkin hedelmiä. Älä uskottele itsellesi, että voit huoletta syödä kahden edestä, koska asia ei ole niin.

Syö ravitsevia ruokia. Jos et ole aiemmin kiinnittänyt asiaan huomiota, on se viimeistään nyt sinun velvollisuutesi. Olet vastuussa oman terveytesi lisäksi myös syntyvän lapsesi olotilasta.

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat