Kuumeisesti toivotut emojit lisätään valikoimaan - ovatko joukossa tulevat suosikkisi?

24.06.2015 10:45 - Senni Loikala

Unicode Consortium ilmoittaa 41:stä uudesta emoji-tulokkaasta. Lisäyksiä tehdään niin emojien ihonväreihin, urheiluaiheisiin kuviin kuin myös uskonnollisiin aiheisiin.

Emojien avulla on helppoa kertoa tunteistaan virtuaalimaailmassa pukematta niitä sanoiksi. Niistä on ajan mittaan tullut supersuosittuja, minkä vuoksi uusia kuvaikoneita kehitetään jatkuvasti lisää.

Unicode Consortium on julkaissut kuvat 41:stä uudesta emojista, jotka tulevat tulevaisuudessa käyttöön erilaisissa virtuaalilaitteissa. Mukana ovat muun muassa emojit, joilla on suussaan kuumemittari tai seteleitä. Lisäksi joukossa on emoji, jonka kasvot ovat väärinpäin sekä nörttiä esittävä kuvaikoni.

Myös uskonnolliset emojit kasvattavat määräänsä. Uudistuksen myötä käyttäjät pääsevät lisäämään viesteihin muun muassa synagogan, moskeijan ja rukoushelmien kuvat.

Toiveet toteutetaan

Lisäksi käyttäjien eniten toivomat emojit on nyt luvattu lisätä valikoimaan. Näiden joukossa ovat muun muassa tacoa, nakkisämpylää, burritoa, juustokimpaletta ja yksisarvista esittävät kuvaikonit.

Myös urheiluun liittyviä kuvaikoneita tuodaan lisää. Lisäksi emojien ihonväreihin lisätään viisi uutta vaihtoehtoa.

Pääset katsomaan kuvat kaikista uusista emojeista täältä.

Lue myös: Emojit kuvastavat eri tunteita kuin luulit - katso, milloin omaa suosikkiasi kuuluisi käyttää

Lähde: Unicode

Kilpailut

Uusimmat