"Lasten pahoinpitelyä" - Tuntematon mies solvasi hametta käyttävän pojan äitiä rajuin sanoin

29.08.2016 19:45 - Iiro Myllymäki

Netissä leviää koskettava kirjoitus, jossa puolustetaan kaikkien lasten oikeutta pukeutua haluamallaan tavalla.

Facebookissa leviää Jen Anderson Shattuck -nimisen perheenäidin koskettava kirjoitus tilanteesta, johon hän joutui 3,5-vuotiaan poikansa kanssa. Nainen kirjoittaa, että hänen poikansa tykkää käyttää kimaltelevia tutu-hameita ja että ne saavat hänet tuntemaan itsensä rohkeaksi ja kauniiksi. Äidin mukaan poika on käyttänyt hameita muun muassa kirkossa, ruokakaupassa ja hiekkalaatikolla.

Kävelymatkalla puistoon äiti ja poika törmäsivät tuntemattomaan mieheen, joka kyseli kiivaasti, miksi poika saa käyttää hametta. Mies puhutteli poikaa suoraan.

”Hän ei saisi tehdä sinulle noin. Olet poika. Hän on huono äiti. Tämä on lasten pahoinpitelyä”, mies sanoi Anderson Shattuckin päivityksen mukaan.

"En aio pelätä"

Mies jopa otti kuvia pojasta, vaikka äiti kielsi häntä tekemästä niin. Mies uhkaili samalla, että ”nyt kaikki saavat tietää”. Äiti kutsui poliisit paikalle. Poliisit keräsivät tarvitsemansa tiedot ja kehuivat pojan hametta.

Anderson Shattuck kertoo päivityksessään, että hänen poikansa ei enää tunne oloaan turvalliseksi ja kyselee, tuleeko ”paha mies” vielä uudelleen puhumaan heille.

”En pysty sanomaan varmaksi. Mutta tämän voin sanoa: en aio pelätä. En aio tuntea oloani haavoittuvaiseksi enkä aio pelätä. En aio antaa vihaisten tuntemattomien kertoa pojalleni, mitä hän saa ja ei saa pukea päälleen. Maailma ei välttämättä rakasta poikaani sellaisena kuin hän on, mutta minä rakastan”, nainen kirjoittaa.

Päivitystä on jaettu Facebookissa jo yli 40 000 kertaa, ja päivityksen kirjoittaja on selvästi kiitollinen kaikesta saamastaan tuesta. Nainen on kirjoittanut toisen julkisen Facebook-päivityksen, jossa kiittelee ihmisten koskettavista viesteistä ja saamistaan kuvista hameisiin sonnustautuneista lapsista. Lue alkuperäinen päivitys alta tai täältä:

Lue myös: Mies pysäytti lenkkeilevän naisen ja alkoi kommentoida tämän rintoja: "Osoittavat etelään"

Lähde: Indy100

Kilpailut

Uusimmat