Kuva: Fotolia

Liekeissä rajusti palanut nainen näyttää nykyään tyrmäävältä - katso kuvat

20.09.2016 15:15 - Senni Loikala

Kaasuräjähdyksen lähellä ollut nainen rakastaa nykyään itseään ehdoitta. Omalta äidiltä saatu tuki on ollut elintärkeää.

Floridassa asuva Andrea Grant oli 9-vuotias, kun hänen perheensä kotitalo syttyi tuleen kaasuräjähdyksen seurauksena. Grant ja hänen veljensä selvisivät onnettomuudesta hengissä, mutta molempien iho oli kärsinyt niin vakavista palovammoista, että he joutuivat pitkäksi aikaa sairaalaan. 

Sisarusten kasvojen ja kehojen iho oli niin pahasti vaurioutunut, että heitä oli enää vaikea tunnistaa. Edessä olivat  edessä olivat vuosikausia kestäneet korjaushoidot.

Nykyään Grant on aikuinen ja hän toimii luennoitsijana, joka kertoo ihmisille omasta tarinastaan. Hän on myös perustanut Instagramiin beyondscars_-ryhmän, joka keskittyy palovammoja saaneiden ihmisten tukemiseen. 

Grant on aiemmin julkaissut Instagramissa alla olevan kuvasarjan, joka koostuu hänen omakuvistaan tulipalon jälkeen. 

Yllä olevassa päivityksessä Grant kertoo kiitollisuudestaan äidilleen, joka oli aina pysynyt tyttärensä tukena. Näin hän kirjoittaa äitinsä merkityksestä vuosien varrella: "Olen täällä tukemassa teitä samalla tavalla, kuin oma äitini joskus tuki minua siitä huolimatta, miltä näytin tai miltä palohaavani haisivat tai millaisia avohaavoja minulla oli.

Äitini rakasti minua, eikä koskaan osoittanut mitään merkkejä siitä, että hänestä olisi kiusallista olla kanssani. Hän aina kertoi, että olin kaunis, vaikka en pystynyt näkemään peilistä samaa kauneutta, jonka hän näki."

Onnistunut raskaus oli ihme

Tällä hetkellä Grant on saamassa perheenlisäystä. Hän on raskausviikolla 37, vaikka hänelle oltiin kerrottu, ettei hänen kehonsa pystyisi kantamaan lasta neljää viikkoa pidempään.

Grant tahtoi juhlistaa raskauttaan kauniilla valokuvilla, joissa hän ei tahtonut peitellä palovammoista jääneitä jälkiä. "Opin rakastamaan itseäni ehdoitta", Grant kirjoittaa kuvien yhteydessä. Otoksista tuli nopeasti nettihittejä, ja alla olevalla kuvalla on jo lähemmäs 20 000 tykkäystä.  

Lue myös: Oletko oikeasti aito? 6 merkkiä paljastavat teeskenteletkö

Lue myös: Testaa tunneälysi: 10 piirrettä paljastaa poikkeuksellisen empaattisen ihmisen

Kilpailut

Uusimmat