Lihaskimppupojan pingottuneet muskelit tekevät epäuskoiseksi - hän on vain 10-vuotias!

01.06.2015 17:45 - Senni Loikala

Lapsikehonrakentaja Giuliano Stroe harjoittelee kehonrakennusta isänsä johdolla. Työ on tuottanut tulosta, sillä poika on voittanut useita palkintoja.

Romanialaisen lapsikehonrakentajan Giuliano Stroen, 10, palkintokaappi on näyttävä. Poika rikkoi muskeleillaan ensimmäisen maailmanennätyksensä 4-vuotiaana, minkä jälkeen hän on voittanut palkintoja joka vuosi.

Stroen isä on kannustanut poikaansa kehonrakennukseen ja treenaa lastaan kovasti. Jotkut voivat kuitenkin pitää kyseenalaisena, onko intohimoinen suhde kehonrakennukseen hyväksi lapselle.

Uskomaton kroppa

Treenin tulokset näkyvät Stroen vartalossa, joka on käsittämättömän lihaksikas pojan ikään nähden. Hänellä on sixpack, suuret hauikset ja selästä jokainen pienikin lihas erottuu selvästi.

Kokosimme alle tuoreita kuvia Stroesta tämän Instagram-tililtä.

Säilyykö innostus?

Nähtäväksi jää, että onko Stroe yhtä innostunut kehonrakennuksesta vielä vanhempana. Iso-Britannian Metro-lehti uutisoi viime viikolla Richard Sandrakista, 23, joka on entinen lapsikehonrakentaja.

Sandrakia kutsuttiin 8-vuotiaana "Pikku-Herkulekseksi" uskomattoman kroppansa vuoksi. Reilussa kymmenessä vuodessa mies on kuitenkin kokenut todellisen muodonmuutoksen. Hänellä on niin kutsuttu iskä-kroppa ja hän viihtyy hipsterityylissä. Pääset katsomaan ennen ja jälkeen -kuvat Sandrakista täältä.

Lue myös: Testosteronipiikit pelastivat miehen elämän: "Olin vankina 11-vuotiaan kropassa"

Lähde: Metro.co.uk

Kilpailut

Uusimmat