Löyhkäävimmät lounasruoat selvitettiin – älä syö työpöytäsi ääressä!

03.03.2015 13:45 - Eeva Rajala

Joskus työkaveri alkaa ärsyyntyä toiseen pelkästään sen vuoksi, että toinen syö joka ikinen päivä loukkaavankin löyhkäävää ruokaa aivan toisen nenän edessä työpöydän ääressä.

Huffington Post -lehti on tehnyt taulukon, mistä selviää löyhkäävimmät lounasruoat. Seuraavan kerran, kun syöt työpöytäsi ääressä, mieti kahteen kertaa, millaisen fiiliksen aiheutat vierustoverillesi ruoan löyhkällä.

Lehden listauksen mukaan eniten harmia ja närää työkavereiden keskuudessa aiheuttaa, jos lämmität kalaruokaa työpaikan yhteisessä mikrossa. Haju kun tuppaa jäämään mikroon ja se leviää myös työpaikan joka kolkkaan. Monien mielestä työntekijä pitäisi tässä tapauksessa erottaa heti. Jos syöt mitä tahansa kalaruokaa, sinusta saatetaan ajatella, ettet arvosta työkavereitasi ollenkaan.

Mikäli vedät lounaalla proteiinivajeesi täyteen kananmunia ahmimalla, työkavereiden mielestä sinun ei kuuluisi istua heidän seurassaan. Sama toimii raakaa sipulia sisältävien ruokien kohdalla.

Jos lämmität uudelleen eilisillalla ylijäänyttä kiinalaista ruokaa, vedät pikaruoka-aterian tai mussutat popcornia työpöytäsi vieressä, saatat päästä helpommalla, muttet kuitenkaan selviä puhtain paperein. Lounastapasi ovat työkavereiden mielestä edelleen vähintäänkin ärsyttäviä.

Lue myös: Addiktoivimpien syötävien top-10-lista julkaistiin - arvaatko, mitä on vaikeinta vastustaa?

Lähde: Huffington Post

Kilpailut

Uusimmat