Malli hermostui kuvankäsittelystä: "Minusta tehtiin laihempi - tämä ala on aivan sairas!"

28.08.2014 07:00 - Rea Tallgren

Meaghan Kausman ei katsonut hyvällä saadessaan käsiinsä kuvan, jossa hänestä oli tehty huomattavasti hoikempi.

Nuori mallityttö Meaghan Kausman oli tyytyväinen upeaan kuvaan, joka hänesti oli otettu. Tilanne kuitenkin muuttui, kun hän sai itselleen myös käsittelemättömän kuvan. Kauhukseen nuori kaunotar huomasi, että hänen kuvaansa oli käsitelty huomattavasti hoikemmaksi.

Sen sijaan, että olisi jakanut kuvaa harhaanjohtaen seuraajiaan Instagramissa, päätti hän tehdä jotain aivan muuta. Hän julkaisi sekä käsittelemättömän ja käsitellyn kuvan omassa Instagramissaan.

Kuvatekstissä hän kertoo olleensa tyytyväinen alkuperäiseen kuvaan, jonka valokuvaaja oli ottanut. Sen sijaan uimapuvun vedenalaiseen kuvaan sponsoroinut firma oli käsitellyt kuvaa voimakkaasti, tehden naisesta huomattavasti hoikemman.

"Minä olen kokoa 36, en kokoa 32. En suostu ajattelemaan, että hoikempi on parempi! En suostu katsomaan sivusta kun minusta on yritetty muokata johonkin kauneusnormiin sopivan kokoista. Kaikki me naiset olemme eri kokoisia ja muotoisia - ja kauniita. Tämä ala on aivan sairas! Ei todellakaan ole hyväksyttävää muokata kenenkään vartaloa hoikemmaksi. Koskaan!"

Kerroimme aiemmin, että harva ymmärtää vieläkään, kuinka paljon kuvia oikeasti nykyään käsitellään. Huolestuttavan tutkimuksen tulokset voit lukea aiemmasta artikkelistamme tästä.

Lähde: Instagram

Kilpailut

Uusimmat