Melanie ja Vanessa esittelevät avoimesti lesbojen vauva-arkea

23.04.2015 18:50 - Senni Loikala

Melanie ja Vanessa Iris Roy saivat toisen lapsensa helmikuussa. Pariskunnan raskauskuvat ovat herättäneet ihastusta netissä heidän julkaistuaan kauniin otoksen sosiaalisessa mediassa.  

Kun pariskunta Melanie ja Vanessa Iris Roy jakoivat seksuaalivähemmistöjen oikeuksia ajavassa Facebook-ryhmässä raskauskuvansa tällä viikolla, keräsi kaunis otos yli 150 000 tykkäystä vain muutamassa päivässä. Melanie oli julkaissut kuvan kaksi kuukautta sitten Instagram-tilillään, mutta pariskunta tahtoi jakaa sen nyt suuremmalle yleisölle.

Otoksessa on kaksi kuvaa. Vasemmanpuoleisessa kuvassa Vanessa pitelee suurta vauvamahaansa vuonna 2014 ja Melanie suutelee häntä kukkakimppu kädessään. Oikeanpuoleinen kuva on otettu tästä vuoden päästä ja siinä puolestaan Melanie on raskaana ja Vanessa suutelee häntä ruusu kädessään. Heidän Jax-poikansa istuu heidän jalkojensa juuressa.

 

Helmikuussa Ero-tyttären synnyttänyt Melanie kertoi Huffington Post -lehdelle, miksi pariskunta tahtoi kuvan leviävän tuttavapiiriä laajemmalle yleisölle:

- Toivomme, että kuvamme voisi olla sellainen merkki joillekin naisille, jotka tarvitsevat rohkeutta uskaltaakseen tulla raskaaksi.

Katso alta lisää Melanien Instagramissa julkaisemia kuvia pariskunnan perhe-elämästä:

Lue myös: Kaksoset paljastivat homoutensa isälleen - koskettavasta videosta nettihitti

Lähde: Daily Star

Kilpailut

Uusimmat