Miehen rohkea ehdotus deittipalstalla saa pasmat sekaisin: "Haluaisitko katsella kun..."

30.09.2014 11:57 - Rea Tallgren

Jezebel on poiminut erään niin erikoisen lähestymisyrityksen OkCupido-sivuilta, että sen jälkeen tylsältä vaikuttavia avausvuorosanoja osaa arvostaa entistä enemmän.

Deittisivu OkCupido-sivuilla on jos jonkinlaista sankaria. Suurin osa ihmisistä etsii kumppania ja on täysin mukavia ja tavallisia ihmisiä, joiden viestit käsittelevät arkisia asioita. Sitten on myös heitä, jotka eivät ujostele kertoa toiveistaan.

Erään viestin laittanut mies on avannut pelin normaalilla tavalla ja naisen vastattua hänelle, on tällä kuitenkin ollut erikoinen ehdotus mielessään.

"Kiitos, että vastasit minulle. Minulla olisi sinulle ehdotus. Se on seksuaalinen ja hieman pervokin. Mutta haluaisitko sinä katsella kameran välityksellä kun panen itseäni takamukseen meetwursti-pötköllä? Joistakin naisista se on kivaa ja mielenkiintoista vaihtelua. Minulle merkitsisi paljon, jos kauniit silmäsi katselesivat minua, kun teen sitä." mies kirjoittaa.

Tarina ei kerro, mitä viestin vastaanottanut nainen on miehelle vastannut. Silti se takaa sen, ettei meetwurstiin osaa enää suhtautua samalla tavalla kuin aiemmin.

Lähde: Jezebel

Kilpailut

Uusimmat