Mies ajeli partansa ensimmäisen kerran vuosikausiin - perheen reaktiot ovat näkemisen arvoisia

28.07.2015 23:15 - Mika Parikka

"Tuntuu, kuin pettäisin sinua", oli Amitin vaimon reaktio, kun näki miehensä ilman partaa ensimmäisen kerran 14 vuoteen. 

Mies ei helpolla lähde muuttaamaan tuttua ja turvallista tyyliään. Varsinkin parta on semmoinen elementti, että jos sen kerran kasvattaa, voi kynnys sen leikkaamiseen olla todella korkealla. Niin ajatteli myös Amit, joka päätti leikata partansa ensimmäisen kerran 14 vuoden jälkeen.

Videolla nähdään, kuinka Amitia jännittää parranleikkuu. Mies pelkääkin menettävänsä muun muassa mieskuntonsa ja elinvoimansa. 

Isä ei tunnista, lapset innoissaan

Amit lähtee parranleikkuun jälkeen tapaamaan äitiään ja kaksoissiskoaan, jotka ovat ällistyneitä näkemästään. Kaikkein paras reaktio on Amitin isällä, joka ei edes tunnista omaa poikaansa, vaan kävelee vain ohi. 

Amit kysyy muina miehinä paljonko astia maksaa, johon hänen oma isänsä vain ilmoittaa hinnan ja alkaa vielä perustelemaan, että kyseinen astia on posliinia. Lopulta isä kuitenkin tajuaa kaupittelevansa astiaa omalle pojalleen.

- Ennen olit vaikuttava, nyt olet komea, isä toteaa. 

Amitin lapsi puolestaan on innoissaan "uudesta isästä". Vaimon reaktio on myös hauska:

- En voi uskoa, että tuo on se, miltä näytät. Tuntuu, kuin pettäisin sinua, Amitin vaimo nauraa.

Video on mainos, joten on mahdollista, että se on käsikirjoitettu. Samaan aikaan se kuitenkin osoittaa, ettei kaavoihin ei kannata kangistua.

Katso video kokonaisuudessaan alta:


Lue myös: Partojen ei tarvitse olla tylsiä! Katso kuvat kekseliäiden kaverusten taidonnäytteistä

Lähde: Brobible

Kilpailut

Uusimmat