Mies poimi käteensä elottoman pikkulinnun - ihmeellinen virkoaminen tallentui videolle

01.07.2015 12:42 - Mikko Räsänen

YouTubeen on lisätty video pienestä kolibrista, jonka kohtaloksi näytti koituneen eksyminen ihmisasuntoon.

Amerikkalaismies huomasi, miten pieni kolibri oli lentänyt hänen kotiinsa avoimesta ovesta tai ikkunasta. Paniikissa ollut pikkulintu ei löytänyt tietä ulos vaan törmäili seiniin ja ikkunoihin. Lopulta lintu juuttui korkealla olleeseen kattoikkunaan, jonka läpi se yritti turhaan lentää uudestaan ja uudestaan.

Pahaksi onneksi ikkuna ei ollut avattava, vaan mies joutui hakemaan tikkaat kiivetäkseen kattoikkunalle pelastamaan lintua. Kun hän lopulta pääsi korkeuksiin, oli lintu jo rättiväsynyt. Se yritti silti lentää karkuun miehen kurottelevaa kättä. Mutta kun mies lopulta sai linnun kiinni, tuupertui se kädelle ja meni täysin elottomaksi.

"Luulin aiheuttaneeni sille sydänkohtauksen", mies kertoo YouTubessa.

Mies kantoi linnun kämmenellään ulos ja toivoi, että se virkoaisi, mutta linnussa ei enää näkynyt elonmerkkejä. Mies käänsi linnun ympäri, mutta se vaikutti kuolleelta. Lopulta mies keksi työntää linnun nokan pihalla olleeseen lintujen juomalaitteeseen. Kolibri ei edelleenkään jaksanut liikkua, mutta mies huomasi, miten se alkoi juomaan. Aluksi hitaasti ja sitten kiihtyen. Lopulta mies sai seurata kämmenellään ihmettä, kun kuolleelta vaikuttanut lintu vähitellen virkosi ja lopulta lähti lentoon.

Katso video upeasta hetkestä alta.

Kilpailut

Uusimmat