Mitä suosikkiemojisi kertoo sinusta? Ota selvää

28.03.2015 11:15 - Henna Koste

Mitä hymiötä sinä viljelet useimmin?

Oletko niitä ihmisiä, jotka lisäävät viestin loppuun kokoelman emojikuvia? Sinusta viesti saattaa tuntua kolkolta, jos sitä ei ole avattu kuvaikonien avulla. Ehkä jostain kuvasta on tullut jo tavaramerkkisi. Ota selvää, mitä suosikkiemojisi kertoo sinusta.

Sydänsilmäisen emojin käyttäjä on luonteeltaan tunteellinen ja romanttinen. Hän voisi kahlata koiranpentujen kuvia Instagramissa maailman tappiin. Kun hän saa näppeihinsä kevään ensimmäisen terassijuoman, hän postaa kuvan oitis yleisölleen. Saatesanoissa hän kertoo rakastavansa kevättä ja perässä on vähintään kolme sydänsilmää.

Hymyn viljelijä ajattelee, että lasi on ennemmin puoliksi täysi kuin tyhjä. Hän ei stressaa tulevasta, vaan kaikki on aina päällisin puolin okei. Tästä tyypistä ei voi olla pitämättä.

Kauhistuneen emojin suosijat ovat aina huolissaan jostakin. Heillä on sisäinen äidinvaisto. Yleensä he pelkäävät pahinta.

Tämä käyttäjä on tulessa. Hänellä piisaa itsevarmuutta, eikä hän ota enää yhtään vastaan huonoa kohtelua. Nämä tyypit tietävät mitä haluavat.

Peukuttaja haluaa miellyttää muita ja hänellä käy yleensä kaikki. Hän on loistava työntekijä, mutta joskus hankala ystävä.

Tämä tyyppi rakastaa lähtökohtaisesti kaikkea. Hän on myötätuntoinen ystävä ja yleensä erittäin suvaitsevainen.

Tämän emojin kuluttaja on avoin uusille kokemuksille. Hän jaksaa olla kiitollinen ihmisistä ympärillään. Moni päivitys loppuu sanoihin #blessed tai suomeksi #siunattu.

Tämän emojin käyttäjä suhtautuu asioihin rennolla otteella. Tämä kaveri vannoo viikonloppuaamuisin, ettei käytä alkoholia enää ikinä. Hän ei myöskään häpeile kertoa, kuinka oksensi kaaressa edellisiltana. Hän on holtiton ja vapaamielinen. 

Lue myös: Puhelinyhtiö varoittaa: Käsitteletkö älypuhelintasi tavalla, joka voi tehdä sormestasi vinon?

Lähde: Cosmopolitan

Kilpailut

Uusimmat