Mitä tähdet lupaavat jouluksi? Tarkasta hulvattomasta juhlahoroskoopista

23.12.2014 11:45 -

Suomalainen radiojuontaja kurkisti tähtimerkkeihin ja paljastaa, millainen joulu sinulle on tulossa.  

Horoskooppitietäjä, Iskelmän juontaja Anna-Mari Raaska loi katsauksen tähtimerkkeihin ja kertoo, mitä ne näyttävät joulun osalta.

Oinas 21.3.-20.4.

Joululahjojen valinta tuottaa sinulle tänäkin vuonna päänsärkyä. Täydellisten, hyvää mieltä tuovien joululahjojen taika on siinä, ettet osta sitä, mitä itse haluaisit, vaan sitä, mihin lahjan kohteella ei ole varaa. Sukat tai suklaarasia eivät ole oikea valinta. Paitsi jos sukulaisesi asuvat steissillä.

Härkä 21.4.-21.5.

Olet kyllästynyt iänikuiseen lipeäkalan lemuun Gant-tyyliin sisustetussa kodissasi, ja luotkin tänä jouluna kokonaan uuden, yläluokkaisempiinkin koteihin soveltuvan jouluruoan: valkoisen joulutähden lehdissä haudutetut katajanmarjat ginikastikkeessa. Tuoksu on raikas, eikä liimaannu Cole & Sonin kangastapetteihisi koko seuraavaksi vuodeksi. Vatsakin toimii.

Kaksonen 22.5.-21.6.

Glögiä, glögiä ja vielä kerta kiellonkin päälle glögiä? Mieti tarkkaan, millaisen kuvan omasta jouluminästäsi haluat jättää jälkipolville. Joulunviettosi tulee säilymään jälkipolville internetin kidassa ajasta iäisyyteen Instagram-kuvien ja Facebook-päivitysten muodossa. Sitä paitsi Lärvisilli EI tule pääsemään sukusi perinneruokareseptivihkoon.

Rapu 22.6.-22.7.

Jouluaattona olet luovuuden lähteillä. Kun Afrikan Tähti on pelattu läpi kymmeneen ja Monopolikin pariin kertaan, saatat jopa intoutua ristisanatehtävien pariin.

Leijona 23.7.-23.8.

Keikistely joulukirkossa tulee kostautumaan akuuttina virtsatietulehduksena. Ne 15:n denierin sukkahousut olivat liian ohuet. Olisi kannattanut pukeutua epäseksikkääseen toppa-asuun kuten kälysi.

Neitsyt 24.8.-22.9.

Aiot vain pikaisesti kipaista hakemassa sinappia, mutta kohtalo puuttuu peliin marketin parkkipaikalla. Juuri työvuoroansa lopetteleva tiernapoika pökkää Toyota Corollansa autosi kylkeen, ja kun nousette vaihtamaan yhteystietoja, huomaat, että hän on Se Oikea. Myytte Toyotan pilkkahintaan Huuto.netissä ja ostatte rahoilla liput ensimmäiseen kaukokohteeseen. Tämän joulun tulet ikuisesti muistamaan.

Vaaka 23.9.-22.10.

Kohtaat kadulla Jari Sarasvuon. Hän painaa kätensä olkapäällesi ja kysyy sinulta: haluatko todella elää näin? Jarin magneettinen katse porautuu syvälle sieluusi, etkä voi muuta kuin vapista ja vastata totuudenmukaisesti: ”En. Haluan enemmän rahaa.”

Skorpioni 23.10.-22.11.

Toivoit joululahjaksi anatomisesti muotoiltua tyynyä. Et saa sitä. Saat seksialusvaatteita ja jotain kivaa Kaalimadolta. Kuumempi joulu kuin koskaan!

Jousimies 23.11.-22.12.

Tähtimerkkisi muiden edustajien tavoin olet yksi niin sanotuista Timantti-ihmisistä: valonkantaja, maailman omatunto, universaalissa chakravirrassa elävä omatunto. Joulun kaupallinen hälinä särkee korviasi ja sieluasi, ja joululahjojen hankinta on sinulle aina varsinainen koettelemus, mutta tässäpä idea, joka on sekä epäkaupallinen (paitsi Brasiliassa) että henkilökohtainen: elintestamentti rakkaimpiesi hyväksi!

Kauris 23.12.-20.1.

Muinoin palavan rakkautesi kohteena ollut ERÄS ottaa yllättäen yhteyttä, ja pyytää sinua viettämään joulua kanssaan. Mitä tehdä puolisolle, lapsille, koiralle ja marketista tilatulle kinkulle? Vain sinä voit tietää vastauksen.

Vesimies 21.1.-18.2.

Koirasi karvoista neulotut lapaset eivät ilahduta 16-vuotiasta sukulaistyttöä, vaikka hän sinänsä pitääkin pörröisistä eläimistä. On parempi ostaa hänelle HenkkaMaukan lahjakortti, jotta hän voisi ihan itse käydä valitsemassa "kidutetun angorakaninkarvaneuleensa".

Kalat 19.2.-20.3.

Olet niin stressaantunut joulunvietosta, että varaat ajan hierojalle jo etukäteen. Ja mitä siitä seuraakaan! Hierojasi onkin juuri huippu-urheilijauransa päättänyt marmorista veistetty Adonis, joka tuntee sielujenne yhteyden heti laskettuaan lämpimät, mutta miehekkäät kouransa stressistä kiristeleville hartioillesi. Hän ehdottaa tantraopintoja Balilla, tarkemmin sanottuna Ubudin kaupungissa. Se on hyvä paikka, olet lukenut siitä Elizabeth Gilbertin kirjasta Eat, Pray, Love. Sentimentaalinen sepustus, ajattelit silloin, mutta nyt suomut putoavat silmiltäsi, ja haluat vain Ubudiin. Syömään. Rukoilemaan. Rakastamaan.

Voice ja Iskelmä ovat osa SBS Discovery Radio Oytä.

Seuraava artikkeli: Muutoksia vai työntäyteistä uurtamsita? Katso, mitä horoskooppi lupaa ensi vuodeksi

Kilpailut

Uusimmat