Muista, että kaikki on väliaikaista - miljonääri paljastaa menestyksen salaisuuden

27.11.2014 15:15 - Susanna Karttunen

Nuorena oman yrityksensä perustaneella yhdysvaltalaisnaisella on jaettavana monia elämänviisauksia.

Yhdysvaltalainen Bella Weems perusti oman koruja myyvän yrityksen, kun hän oli vasta 14-vuotias. Nainen on tämän jälkeen onnistunut kasvattamaan yrityksen multimiljoonabisnekseksi nuoresta iästä huolimattaan. Cosmopolitan kokosi Weemsin antamat vinkit menestykseen:

1. Älä välitä kritisoijista - heistäkään, joita rakastat

Varsinkin silloin kun sinulla on uudenlainen idea, joka vaikuttaa riskialttiilta ja erilaiselta, tulet varmasti kuulemaan varoittelevia kommentteja.

Tällöin muistuta itseäsi, että nämä ihmiset luultavasti vain yrittävät suojella sinua epäonnistumiselta ja tarkoittavat hyvää. Käytä heidän epäilystään tuomaan sinulle lisää voimaa. Eihän ilman epäonnistumisen riskiä olisi menestystä.

2. Pysy aitona

Vaikka se kuulostaakin itsestään selvältä, on äärimmäisen tärkeää olla juuri se henkilö, joka itse haluaa olla. Sen tekemällä voit olla ylpeä tekemisistä, ja ilman ylpeyttä on vaikea tuntea itsensä oikeasti menestyneeksi.

3. Tukeudu parhaisiin ystäviisi

Aidot ystävät eivät tuomitse ja tukevat sinua kaikissa tilanteissa. He tuntevat sinut ja rakastavat sinua ja auttavat läpi vaikeiden aikojen.

4. Muista, että kaikki on väliaikaista...

Elämässä on ylä- ja alamäkensä. Vaikeat ajat eivät kestä ikuisesti, joten ei kannata vaipua epätoivoon.

5. ...Myös menestys

On tärkeää pysyä nöyränä, koska se pitää maanpinnalla ja auttaa tekemään arvojasi vastaavia päätöksiä. Arvosta kaikkea mitä sinulla on ja muista, mitkä asiat ovat oikeasti tärkeimpiä. Huipullakaan ei voi olla ikuisesti, mutta sen muistaminen voi auttaa sitä pysymään siellä vähän pitempään.

Lisää vinkkejä menestykseen löydät aiemmasta artikkelistamme.

Lähde: Cosmopolitan

Kilpailut

Uusimmat