Myrskyn merkkejä ilmassa: Liian lihava Instagramiin? Teinitytön alusvaatekuvat poistettiin

16.07.2014 19:15 - Laura Sulkava

Instagram pursuaa mitä härskimpiä ja alastomampia kuvia, silti jokin teinitytön kuvissa oli palvelulle ilmeisesti liikaa. Kansainväliset mediat käyvät kuumana, kun Instagramin ylläpito päätti poistaa nuoren naisen kuvat.

Vaikka juuri on hehkutettu uutta villitystä julkaista yläosattomia kuvia Instagram-palvelussa, ilmeisesti kuitenkin palvelulla on jotain, hieman epämääräisiä sääntöjä.

19-vuotiasta Samm Newmania on nuoresta pitäen kiusattu ylipainonsa vuoksi. Aloitettuaan yliopisto-opinnot hän liittyi verkossa sosiaaliseen yhteisöön ja  sen jälkeen itseluottamus on lähtenyt nousuun.

Nuori nainen julkaisi Instagramissa itsestään selfie-kuvia, joissa hänellä oli päällään peittävät alusvaatteet. Newman, joka on Euroopan koossa 56, sai kuitenkin kauhukseen huomata, että alusvaatekuvat oli poistettu vain tunteja julkaisun jälkeen. Tämän jälkeen myös hänen tunnuksensa poistettiin käytöstä.

Aikaisemmin neito on pitänyt sosiaalisen median palvelua turvallisena paikkana jakaa kuviaan. Nyt hän syyttää Instagramia siitä, että he poistavat profiilit, jotka eivät sovi heidän ajatukseensa normaalista.

- En koe, että rintaliivini olisivat olleet epäasialliset. Ne peittivät hyvin ja olen nähnyt samankaltaisia kuvia Instagramissa koko ajan, Newman selittää.

Kyse ei voi olla ainakaan siitä, että tyttö olisi ollut kuvassa liian vähissä vaatteissa, koska Instagram pursuaa kuvia vähäpukeisista naisista. Alla esimerkkinä kuva Rihannasta ja Shakirasta.

Instagram pakotettiin pyytämään Newmanilta anteeksi asiaa, jonka he selittivät virheeksi, ja sen lisäksi tili on taas palautettu aktiiviseksi. Yrityksen lähettämä tiedote on vastannut syytöksiin.

Kun käsittelemme muiden käyttäjien tekemiä ilmiantoja, välillä meille saattaa tapahtua virheitä. Tässä tapauksessa poistimme väärin syin sisältöä ja pyrimme korjaamaan asian niin nopeasti, kun pystyimme. Pahoittelemme asiasta aiheutunutta mielipahaa.

Newmannin Instagram-kuvat voit katsoa tästä.

Lähde: News.com.au

Kilpailut

Uusimmat