Näin saat orgasmiryöpyn - uusi meditaatiotekniikka lupaa ihmeitä intiimielämään

09.08.2013 21:15 -

OM-nimistä orgasmimeditaatiota harjoitetaan amerikkalaisessa OneTaste-nimisessä paikassa, jossa joogaopettaja Nicole Daedone painottaa, että tekniikan avulla pyritään ennen kaikkea löytämään ihmistenvälinen yhteys, joka johtaa lopulliseen hekumaan.

OM-tekniikkaa harjoitetaan yhtäjaksoisesti 15 minuutin ajan kahden tai useamman ihmisen välillä. Nicole Daedone vertaa tekniikkaa buddhalaiseen tantraseksiin, jossa laukeamista pyritään viivyttämään mahdollisimman pitkälle. OM-meditaatiota harjoitetaan istumalla ympyränmuotoisessa pesämuodostelmassa ja keskittämällä kaikki energia yhteen henkilöön.

- Oppituntini eivät painotu pelkästään orgasmin tavoitteluun. Pyrimme rakentamaan liki sähköisen yhteyden ihmisten välille, koska yksi tärkeimmistä keinoista orgasmin saavuttamiseen on aistien herättäminen, Daedone sanoo.

Playboy-mallina ja useissa tv-sarjoissa näyttelijättärenä kunnostautunut Karen Lorre on myös tutustunut OM-meditaation saloihin. Lorre kertoo harrastavansa sitä päivittäin, jonka avulla hänestä on tullut aistikkaampi ihminen sekä henkisesti että fyysisesti.

- Olen oppinut arvostamaan miehiä enemmän ja koen orgasmien saamisen huomattavasti helpommaksi. Saan OM-harjoitusten avulla jopa 11 orgasmia päivässä, Lorre kertoo.

Rutgersin yliopiston tutkija Pooja Lakshmin painottaa, että jokaisella naisella on kyky saada orgasmi, vaikka toisin väitetään.

- Syvässä meditatiivisessa tilassa olevan ihmisen aivot aktivoituvat samalla tavalla, kuin orgasmin hetkellä. Tämän vuoksi meditaatio todellakin on yksi keino saavuttaa hekuma, Lakshmin kertoo.

Katso alta video, jossa esitellään OM-tekniikkaa.

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat