Naisen muodonmuutoksen arveltiin olevan huijausta - rohkea kuva hiljensi epäilijät, katso

21.07.2015 20:45 - Reetta Haverinen

80 kilon painonpudotus jättää kroppaan paljon ylimääräistä ihoa – sen tietää myös 24-vuotias Simone Anderson.

169 kilosta 84 kiloon laihduttanut Simone Anderson, 24, saavutti hurjia dieettituloksia 11 kuukaudessa. Uusiseelantilainen nainen muutti ruokailu- ja liikuntatottumuksiaan totaalisesti ja ahkeroi hoikan olemuksensa eteen hullun lailla.

Tiukka dieetti ja hikipisaroiden vuodatus kannatti - naisesta kuoriutui varsin sädehtivä kaunotar. Anderson julkaisi todistusaineistoa hurjasta muodonmuutoksestaan omalla Facebook-sivullaan ja Instagramissa. Andersonin ennen ja jälkeen -kuvat alkoivat kuitenkin pian saada osakseen ilkeitä ja epäileviä kommentteja.

Ihmiset alkoivat epäillä, että Anderson oli käsitellyt kuvia ja kaventanut uumaansa kuvanmuokkausohjelman avulla. Ilkeitä kommentteja heitelleet epäilijät saivat kuitenkin luun pian kurkkunsa: Anderson julkaisi itsestään rohkean otoksen, joka paljasti naisen löysääkin löysemmän vatsan seudun.

80 kilon painonpudotus jätti jälkeensä rutkasti ylimääräistä ihokudosta, jota Anderson on yrittänyt kovasti treenata timmimpään kuntoon. Vatsan kiinteyttäminen on kuitenkin osoittautunut varsin vaikeaksi projektiksi. Nainen aikookin astella piakkoin kirurgin pakeille ja leikkauttaa ylimääräisen ihokudoksen vyötäröltään. Muut keinot eivät näytä löysään vatsaan enää purevan.

Olipa naisen vatsan seutu minkä kokoinen tai näköinen hyvänsä, on Anderson kaikesta huolimatta varsinainen kaunotar, joka suorastaan säteilee hyvää oloa ja elämän iloa. Alla Andersonin Instagram-kuva, jonka hän julkaisi mediassa 3 päivää sitten:



Kirjoitimme vastikään artikkelin runsaasti painoa pudottaneesta naisesta, joka kärsi myös löysästä ihosta ja huonosta itseluottamuksesta. Lue artikkelimme tästä.

Lähde: Metro

Kilpailut

Uusimmat