Naisen valtavat rintaimplantit tekivät hänen elämästään kamalaa - painoivat 13 kiloa

30.06.2015 15:15 - Rea Tallgren

Miltä tuntuisi kantaa sylissään 13 kilon painoja 20 vuoden ajan? Dee Stein tietää. Hänen rintansa kun painoivat vuosikausien ajan taaperoikäisen lapsen verran.

Dee Stein on 53-vuotias nainen, joka asuu Las Vegasissa. Hän on läpikäynyt useita plastiikkakirurgisia operaatioita. Yksi niistä kuitenkin kadutti häntä vuosikausien ajan suunnattomasti.

Lääkärit kieltäytyivät auttamasta

Stein otti 20 vuotta sitten rintaimplantit, ja valtavat sellaiset. Nyt, keski-ikäisenä, rinnat olivat aiheuttaneet hänelle jo useita terveysongelmia. Ne olivat venyttäneet ihon äärimmillään ja Stein kärsi pahoista kivuista, sillä rinnat painoivat käsittämättömät 13,5 kiloa.

- Minusta tuntuu siltä, kuin olisin pelkät kävelevät rinnat, sanoi Stein rinnoistaan vielä muutama kuukausi sitten. Nainen toivoi, että rinnat yritettäisiin korjata ja implantit poistettaisiin.

Steinin tilanne oli todella vakava, mutta onneksi plastiikkakirurgit Paul Nassif ja Terry Dubrow lupasivat auttaa häntä poistamaan implantit. Heidän mukaansa kyseessä heidän uransa tähänastisista haasteista isoin, eivätkä muut lääkärit olleetkaan suostuneet operaatioon ryhtymään.

- Teemme sen silti, sillä muuten hän saattaa pian olla hengenvaarassa, sanoivat lääkärit ennen leikkausta.

Varoittava esimerkki

Steinillä oli nuorempana luonnostaan sirot A-kupin rinnat. Hän alkoi kuitenkin työskennellä tanssijana ja hänelle luvattiin ostaa silikonit. Hän suostui leikkaukseen, jossa hänen rintansa suurennettiin kokoon F.

Pian hän kuitenkin havaitsi, että isommilla implanteilla varustetut kollegat ansaitsivat paremmin kuin hän, joten hän suurennutti rintansa taas - tällä kertaa H-kuppikokoon asti.

Tämäkään ei kuitenkaan riittänyt. Pian Stein teetätti itselleen vieläkin suuremmat rinnat. Tällä kertaa hänen rintojensa sisälle laitettiin hitaasti laajenevat kudoksia venyttävät implantit, jotka saivat hänen rintansa kasvamaan valtavaksi.

Vaikka Stein nousi kuuluisuuteen valtavien rintojensa avulla, katuu hän nyt implanttejaan.

- Minä olen paljon arvokkaampi kuin pelkkä kävelevä pari tissejä, nainen sanoi ennen leikkaustaan.

Onnellinen loppu

Vaikka lääkäreitä pelotti operoida Steiniä, meni kaikki todella hyvin. Vastoin odotuksia, lääkäreiden onnistui poistaa vahingoittunut ihokudos ja korjata rinnat kauniin näköisiksi. Stein voikin nykyään viettää normaalia elämää D-kuppiin pienennettyjen rintojensa kanssa.

Katso video hänen rinnoistaan ennen ja jälkeen alta tai tästä.


Lue myös: Nännitkin muotoiltu sydämenmuotoisiksi - kauneusleikkausaddikti, 30, ei aio lopettaa, katso

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat