Nyt puhuu raivoa herättäneen laihdutusmainoksen malli: "En halua näännyttää itseäni"

04.05.2015 23:15 - Tiina Svensk

Protein World julkaisi huhtikuun lopulla mainoksen uudesta proteiinituotteestaan Britanniassa. Seksistisenä ja stereotypioita voimistavana pidetty mainos herätti kiihtymystä ympäri maailmaa.

Uutisoimme muutama päivä sitten maailmalla krittiikkiä herättäneestä laihdutusvalmistemainoksesta. Siinä hoikka ja ruskettunut mallikaunotar poseerasi syyllistäväksi koetun "Oletko sinä jo rantakunnossa?" -tekstin rinnalla.

Pelkkä valmistetta markkinoinut firma ei ole joutunut kritiikin kohteeksi. Myös mainoksen malli, Renee Somerfield, 23, on saanut paljon huonoa palautetta mainoksesta.

Nyt puhuu malli itse

Nyt Somerfield kertoo, että hän ei suinkaan itse käytä mainostamaansa proteiinijuomaa. Mallikaunotar kun on vegaani, eikä käytä mitään eläinperäisiä tuotteita.

Sen sijaan Somerfield käyttää herneproteiinia. Herneproteiinituotteet ovat suosittuja laihduttajien keskuudessa, sillä ne hillitsevät näläntunnetta. Kovaa treenaavat käyttävät tuotteita nostaakseen energiatasojaan ennen treeniä.

Somerfield kertoo, että hänen hoikkuutensa takana ovat pääosin geenit. Lisäksi Somerfield painottaa aktiivista ja terveellistä elämäntapaa.

Hän ei halua näyttää kuitenkaan liian laihalta, eikä voi siksi työskennellä mallina täyspäiväisesti.

- En halua näännyttää itseäni, olla koko ajan dieetillä tai laiminlyödä kehoni hyvinvointia, Somerfield kertoo Daily Mailille.

Somerfield ei omien sanojensa mukaan kuntoile salilla, vaan rannalla. Bikinimalli keskittyy kestävyysharjoitteluun ja lenkkeilyyn.



Lue myös:  IL: Asiantuntijat varoittavat: Älkää uskoko laihdutusvalmisteiden lupauksiin

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat