Nyt saa olla vahingonilonen: Kreivin aikaan otetut valokuvat herättävät hupia

30.07.2014 19:12 - Senni Loikala

Netissä leviää kuvasarja, jonka kaikki 33 valokuvaa ovat otettu juuri oikealla hetkellä. Ne ovat olleet vähintäänkin ikuistamisen arvoisia.

Monet tietävät, että valokuvatessa saa monesti olla nopea. Ikuistamisen arvoiset tilanteet saattavat muuten mennä ohi suun. Joskus käy niin hyvä tuuri, että ajoitus kuvaa ottaessa on ollut täydellinen. Näin voisi sanoa esimerkiksi kuvasta, jossa bussi ajaa keskellä tulvaa. Hauskan kuvasta tekee ajoneuvon kyljessä oleva suuri mainoskuva kahdesta vesiliukumäessä istuvasta ihmisestä, jolloin näyttää että he liukuisivat tulvivaa tietä pitkin.

Kyseinen kuva on yksi Bored Panda -sivuston kokoamasta 33:sta kuvasta, jotka ovat otettu kreivin aikaan. Voi olla, että osaa niistä on kuvamanipuloitu, mutta monet otoksista näyttävät autenttisilta. Ne saattavat myös herättää harmitonta vahingoniloa, kuten kuvassa, jossa limupullo kuohahtaa päin kasvoja. Pisteet menevät myös kuvaajalle, joka on ikuistanut kahden kissan kohtaamisen. Niiden häntien kosketuksesta nimittäin muodostuu sydänkuvio.

Pääset katsomaan kuvat täältä.

Lue myös: Pienet lapset, suuret koirat: 22 valokuvaa, jotka sulattavat sydämen

Lähde: Bored Panda

Kilpailut

Uusimmat