Kuva: Fotolia

Opi tunnistamaan kusipäät - muutama kasvonpiirre paljastaa todellisen luonteen

23.06.2016 15:03 - Tiina Svensk

Voicen toimitus testasi, pitääkö muinainen kasvojen tulkintatekniikka paikkaansa.

Ihmisen kasvoista voi kertoa paljon ja erilaisia kasvonpiirteitä on yritetty yhdistää eri luonteenpiirteisiin jo vuosituhansien ajan. YourTango -sivusto kertoi artikkelissaan muinaisesta kasvojen tulkintatekniikasta, jossa listataan kuusi eri piirrettä, jotka enteilevät pahaa.

Tekniikka juontaa juurensa Kiinaan, mutta me Voice.fi:n toimituksessa testasimme sitä Radio Novan juontajaan Anssi Honkaseen. Alla olevasta kuvasta näet oikealla muokatun version Honkasen kasvoista, jossa on korostettu kaikkia kuutta ulkonäköpiirrettä, joiden sanotaan viittaavan pahoihin miehiin.

Kuvan alta voit lukea, miten muokatut piirteet kielivät kantajastaan - oletko samaa mieltä? Näyttääkö Anssi oikeanpuoleisessa kuvassa ilkeämmältä kuin todellisuudessa?

(kuva: Mikko Räsänen)

Kiinalaisen kasvojen tulkintatekniikan mukaan seuraavat piirteet tietävät todella huonoa:

Pienet silmät: Kiinalaisen uskomuksen mukaan silmät ovat sielun peili. Pienisilmäisiä miehiä pidetään etenkin hedonistisina ja itseriittoisina. Etenkin katseeseen kannattaa kiinnittää huomiota, sillä se kertoo miehen mahdollisesta hulluudesta.

Leuka: Jos leuassa on kuoppa, se on selkeä vaaran merkki. Mitä syvempi kuoppa on, sitä enemmän mies kaipaa huomiota. Useimmiten kuoppaleukaiset kaverit ovat myös taipuvaisia pettämään.

Kapeat posket: Kapeat poski- ja leukaluut viittaavat siihen, että kyseessä on tyranni, joka kannattaa kiertää kaukaa.

Alaspäin kääntyvät kulmakarvat: Kulmakarvat, jotka kääntyvät alaspäin kielivät siitä, että mies odottaa paljon toisilta ihmisiltä. Toisaalta, jos kykenet kestämään tätä piirrettä, olet löytänyt itsellesi erittäin luotettavan kumppanin.

Vahva kulmien alue: Kulmien vahva alue voi tarkoittaa useaakin asiaa kiinalaisen uskomuksen mukaan. Se voi kieliä henkilön vahvasta itsehillinnästä, mutta toisaalta myös heidän tarpeestaan hallita ihmisiä heidän elämässään.

Paksu alahuuli: Paksun alahuulen omaavat komistukset ovat sisimmässään herkkiä, mutta järkyttävän epäluotettavia tapauksia. Lisäksi he pitävät itseään erittäin korkeassa arvossa.

Lue myös: Isosilmäiset puheliaita, pyöreäotsaiset taiteellisia - katso mitä kasvonpiirteet paljastavat luonteestasi

Lähde: YourTango

Anssi Honkanen Radio Novan Iltapäivässä arkisin klo 14-18.

Kilpailut

Uusimmat