Pariskunta hämmästyi nähdessään ultraäänikuvan vauvastaan: Todellinen rakkauslapsi

18.12.2014 17:15 - Senni Loikala

Brittiläiset Beverley ja Ben pelästyivät saadessaan käteensä ultraäänikuvat vatsassa kasvavasta pienokaisesta. Onneksi pariskunta selvisi pelkällä säikähdyksellä.

Brittiläinen pariskunta, Beverley ja Ben, pelästyivät nähtyään 3D-ultraäänikuvan vauvastaan aiemmin tänä vuonna. Vatsassa kasvavan pienokaisen pää näytti kuvassa sydämen muotoiselta. 

- Se oli shokki, katsoin kihlattuani Beniä ja me molemmat kysyimme, että tuleeko pää pysymään sellaisena, kertoo 20-vuotias äiti.

Ultaäänitutkimuksen tehneen henkilökunnan mukaan pää oli todennäköisesti erikoisen muotoinen, koska se ei ollut vielä kehittynyt kunnolla. Myöhempien arveluiden mukaan kuva on saatettu ottaa kuvakulmasta, jossa nestettä olisi päässyt peittämään osan sikiön päästä.

Pariskunta oli yrittänyt lasta kovasti ja kokenut keskenmenon edellisenä vuonna. Se pahensi pelkoa siitä, ettei kaikki olisi ollut kohdillaan. Onneksi pelko osoittautui vääräksi, ja terve poikavauva syntyi syyskuussa. Myös pienokaisen pää oli täysin normaali.

- Se (sydämen muotoinen pää ultraäänikuvassa) on niin ihmeellistä ja tekee hänestä ainutlaatuisen. ... Olemme pistäneet kaikki ultraäänikuvat ja valokuvat kirjaan häntä varten, kun hän on vanhempi, onnelliset vanhemmat kertovat.

Seuraava artikkeli: Helpotusta koeputkihedelmöitykseen: Ultraäänitutkimuksen voi pian tehdä kotona?

Lähde: Express

Kilpailut

Uusimmat