Perfektionisti, edelläkävijä vai luottohenkilö? Katso, mitä pitsansyöntitapasi kertoo sinusta

27.08.2015 10:15 - Eeva Rajala

Jos esimerkiksi käytät koko ajan veistä ja haarukkaa, olet luotettava ja tasapainoinen ihminen.

Monet uskovat siihen, että millä tavoin teetkään asioita, paljastaa se paljon sinusta ja persoonallisuudestasi. Cosmopolitan-lehti on nyt koonnut asioita, joita selviää pitsansyömistavastasi. Kun sinulla on pitsa edessäsi ja olet kenties jo leikannut sen veitsellä paloiksi, miten syöt pitsasi, paljastaa sinusta asioita:

Taitat pitsapalan kädessäsi

Olet oman tiesi kulkija. Sinä et turhaan halua tuhlata aikaa pitsaasi tai syömiseesi. Haluat, että pitsa on mahdollisimman nopeasti vatsassasi, eikä sinua liioin kiinnosta, miltä pitsasi maistuu ja onko kaikissa paloissa saman verran ananasta, oliiveja tai kinkkua. Et ole oikein koskaan halunnut seurata sääntöjä, et esimerkiksi silloin kun isä ja äiti kehottivat sinua syömään haarukalla ja veitsellä. Sinua ei pelota kokeilla muita tapoja, jotta löydät sinulle sopivimman. Sinulle parhaana oleminen on tärkeää. Otat mieluusti ohjat käsiisi asiassa kuin asiassa.

Syöt reunat ensin

Olet vaikuttaja. Haluat olla erilainen kuin muut. Sinä olet se, joka nostaa trendejä esille ja kertoo muille, että näin pitää nyt pukeutua tai toimia. Moni ei syö pitsaa tällä tavalla, joten olet selvästi ainutkertainen. Sinä olet vaikuttaja, ja haluat joskus myös olla dramaattinen. Puhut usein kovaäänisesti ja pidät huomiosta, varsinkin jos huomion saaminen tarkoittaa myös ihailua. Olet usein se henkilö, joka bongaa hauskoja ja siistejä juttua ennen kuin ne alkavat levitä sosiaalisessa mediassa. Sinä saat näin kaiken kunnian itsellesi. Sinä jopa tiesit ennen muita sen, miten siistiä on syödä pitsasta reunat ensin.

Käytät koko ajan veistä ja haarukkaa

Olet luottohenkilö. Jos syöt pitsaa suunnitelmallisesti eli leikkaat ensimmäisen palan aina samasta kohtaa tai leikkaat kaikki suupalat samankokoisiksi, olet henkilö, johon voi tukeutua. Olet hyvin tasapainoinen ja vakaa ihminen, luottokaveri. Pidät huolta siitä, että kaikilla on esimerkiksi syötävää ennen kuin itse haukkaat kiinni omaan pitsaasi. Ja koska sinulla on tarkka systeemi, pidät myös rutiineista. Saatat tarvita pitsan syöntiisi enemmän aikaa kuin muut, mikä tarkoittaa sitä, että pitsasi saattaa jäähtyä ennen kuin saat sen kokonaan syötyä. Toivottavasti muilla elämän osa-alueilla sujuu paremmin, etkä joudu ottamaan kaikkea puolilämpimänä vastaan.

Otat pitsasiivun käsiin ja vain haukkaat

Olet itsevarma perfektionisti. Sinä et tarvitse hienouksia tai jotain tietynlaista metodia, jotta onnistut. Tämä piirre tekee sinusta itsevarman ihmisen, joka tietää mikä toimii. Näin myös tiedät, että onnistut joka kerta. Sinussa on myös perfektionistin vikaa, etkä pelkää myöskään näyttää sitä. Pitsan syöminen merkitsee sinulle paljon enemmän kuin muille. Se voi olla hauskaa, vapauttavaa kokeilua eri mauilla, mutta oikeasti olet jo tehnyt tutkimuksesi ja tiedät, mitkä maut toimivat parhaiten. Omistat myös kaveripiirisi hienoimman ja kalleimman pitsaleikkurin, sillä et halua sotkua. Epäjärjestys aiheuttaisi sinulle vain stressiä.

Lue myös: Kinkku, ananas, aurajuusto - valitsemasi pitsatäytteet kertovat sinusta enemmän kuin uskoitkaan

Lähde: Cosmopolitan

Kilpailut

Uusimmat