Pienokainen syntyi ilman nenää ja sieraimia: "Täydellinen ihmevauva"

01.04.2015 18:45 - Senni Loikala

Nuori yhdysvaltalainen äiti synnytti poikalapsen, jonka poikkeuksellinen ulkomuoto yllätti vanhemmat. Kaikki ovat hullaantuneita nenättömästä vauvasta.  

Yhdysvaltalainen äiti Brandi McGlathery, 23, ja hänen miesystävä kokivat yllätyksen hetken synnytyssalissa. Synnytys oli käynnistynyt ennenaikaisesti ja pian maailmaan pääsi heidän pienokaisensa Timothy Eli Thompson. Pojassa oli kuitenkin yksi ainutlaatuinen piirre, sillä hänellä ei ollut lainkaan nenää eikä sieraimia.

Poika joutui taistelemaan elämänsä ensimmäisinä päivinä. Vain viiden vuorokauden ikäisenä hänelle tehtiin reikä henkitorveen. Kolmen viikon sairaalassa olemisen jälkeen vauva pääsi viimein kotiin, jossa häntä odottivat myös McGlatheryn kolme aiempaa lasta.

Äiti on rakastunut vauvaansa

Muuten pienokainen näyttää aivan tavalliselta vauvalta - äärimmäisen suloiselta sydämensulattajalta. McGlathery päivittää lapsensa kuulumisia Facebookissa ja kuvailee Timothya "kauneimmaksi pojaksi, jonka on koskaan nähnyt". Lisäksi hän kirjoittaa näin: "Kuka olisi arvannut, että jokin näin pienikokoinen asia voisi muuttaa niin monen ihmisen elämän näin lyhyessä ajassa? Meidän täydellinen ihmevauvamme"

Tuoreet vanhemmat ja isoäidit ovat opetelleet puhdistamaan ja vaihtamaan Timothyn henkitorvessa olevan putken. Muuten vauva-arki on samanlaista kuin muissakin perheissä.

Huoli tulevaisuudesta

Myöhemmin Timothylle tullaan rakentamaan nenä kirurgisessa toimenpiteessä, mutta vielä ei tiedetä, pystyykö hän koskaan haistamaan.

Yksi huoli nuorella äidillä kuitenkin on: "Pahin Eliin liittyvä pelkoni on, ettei maailma tule näkemään häntä yhtä kauniina ja rohkeana pikkupoikana kuin mitä minä näen."

Ilman nenää syntyminen on äärimmäisen harvinaista. Koko maailmassa tiedetään olevan vain 37 ihmistä, jotka ovat syntyneet nenättä.

Pääset katsomaan kuvia pienokaisesta täältä.

Seuraava artikkeli: Maailman lihavimmat vauvan vanhemmat pelkäävät pahinta

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat