Saavutukset, jotka naiset tahtovat ennen kolmeakymppiä - tunnetko samoin?

26.02.2015 18:45 - Senni Loikala

Kun me naiset olemme 20-30-vuotiaita, tapahtuu elämässämme paljon suuria asioita. Elämän nälkä on valtava ja siksi aika ei käy ainakaan pitkäksi. Myös kunnianhimoa täytyy olla.

Vapaus

Saat tulla ja mennä, miten tahdot! Voit ensimmäisenä kotiin tullessasi riisua kiristävät vaatteet ja liehua alasti asunnossa - ihanan vapaana. Monet naiset eivät tahdo työntää soppakauhaansa liian sitoviin asioihin, kuten parisuhteeseen tai asuntolainaan, kovin varhain.

Hyväpalkkainen työ

Raha ei ole kaikki kaikessa, mutta työn tekeminen nostaa itsetuntoa ja antaa merkitystä elämälle. Mikäs sen palkitsevampaa kuin hemmotella itseään palkkapäivänä! Monet naiset tähtäävät mieleiseensä työhön ennen 30:tä ikävuottaan.

Rakkaus

Lähes kaikki haaveilevat omasta kullasta, jonka kanssa voisi jakaa hyvät ja huonot hetket. Että olisi joku erityinen, joka toisi aamukahvin sänkyyn ja tulisi antamaan pusun töistä kotiin palatessa. Naisilla on palava halu löytää rinnalleen kumppani, vielä kun on nuori.

Tosiystävät

Enää ystävien kanssa ei tarvitse bilettää joka viikonloppu. Monet naiset tahtovat löytää tai säilyttää elämässään tärkeimmät ihmiset, joiden kanssa voi puida käänteet miesasioissa ja käydä yhdessä esimerkiksi kuntosalilla. Aikuisena luodut ystävyyssuhteet usein myös kestävät pidempään.

Auto

Naiset usein hankkivat ensimmäisen halvalla ostetun punaisen Suzukinsa tilalle uuden, paremman auton. Kun työntää avaimen virtapesään ja etsii parkkipaikkaa kaupungilta, tuntee olonsa hyvällä tavalla aikuiseksi.

Koti

Viimeistään ennen kolmeakymppiä monet naiset alkavat haaveilla omistusasunnosta tai ostavat jo sellaisen. Kun tietää seinien olevan ihka omat, sisustaa asuntoa aivan eri tavalla kuin edellisiä vuokraluukkuja.

Matkustelu

Australia, Iso-Britannia, Kanada, Alankomaat... naisilla palaa halu nähdä elämää maailmalla! Monet asuvat lyhyemmän ajanjakson ulkomailla tai pitävät matkakassaa päästäkseen lomalle.

Lapsi

Naisilla alkaa biologinen kello usein tikittää viimeistään ennen kuin he täyttävät pyöreitä. Monet pitävät pelkkää ajatusta vauvasta ihanana ja unelmoivat perheen perustamisesta. Ensimmäistä kertaa oma muksu näyttää mahdolliselta, sillä monet ovat jo siirtyneet koulun penkiltä työelämään.

Vapaaehtoistyö

Usein 20-30-vuotiaat naiset tuntevat entistä enemmän halua auttaa huonommassa asemassa olevia. Aina auttamisen ei tarvitse tarkoittaa reissua kehitysmaihin, vaan toiset saattavat käydä luovuttamassa verta, liittyä luuydinrekisteriin tai tarjoutua päiväkahviseuraksi yksinäiselle vanhukselle.

Lemmikki

Monet naiset kaipaavat rinnalleen kanssakulkijaa, jota voi rakastaa - nimittäin pörröistä ja pehmeää hännänheiluttajaa. Samalla naiset nauttivat lemmikin tuomasta vastuusta, ja ovat tyytyväisiä, kun he pystyvät pitämään hyvää huolta pehmeästä pikkuisestaan.

Seuraava artikkeli: Stressaako? 5 keinoa nollata pääsi

Lähde: Womanitely

Kilpailut

Uusimmat