Samppanjaa aamiaiseksi, talo täynnä designia... Lue, minkälaista rikkaiden elämä todellisuudessa on

29.01.2015 20:45 - Reetta Haverinen

Rahakkaille Chanelin laukkujen ja Versacen muotiluomusten ostaminen on arkipäivää. Kun tilinsaldosta ei tarvitse murehtia, voi shoppailureissulla tarttua  mukaan kaikkea uusista autoista tyyriisiin korkokenkiin.  

Monet suomalaiset lottoavat viikoittain siinä toivossa, että pankkitilille tupsahtaisi valtava rahapotti. Summalla saisi ostettua lomalennot Thaimaahan, hankittua unelmien auton ja remontoitua kodin lattiasta kattoon. Mutta minkälaista elämä oikeasti on, kun pankkikortin nostovara on lähes loputon ja tuhatlappuset pursuavat lompakosta?

Muun muassa brittiläinen Goforthin pariskunta tietää, mitä todellinen luksuselämä on. Noelie Goforth on parannellut ulkonäköään valtavilla rahasummilla ja hänen miehensä Robin aloittaa päivänsä samppanjalla. Vakuutuksien tulee olla tällä avioparilla myös kunnossa, sillä omistavathan he oman huvijahdin lisäksi liudan autoja.

Rouva Goforthin vaatekaappi on täynnä muotiluomuksia ja uusien merkkituotteiden, kuten Chanelin ja Versacen, ostaminen kuuluu hänen lempipuuhiinsa.  Asia mistä Gosforth ei pidä, on painontarkkailu. Nainen on kuitenkin säästynyt tiukoilta dieeteiltä, sillä nainen pitää ylimääräiset senttinsä poissa vyötäröltään rasvaimujen avulla.

Paksun rahapussin omistava Lizzie Cundy rakastaa myös arvokkaita vaatteita. Nainen kertoo, että design-mekkojen shoppailu on hänelle tavallista, eikä suotta: Cundy vierailee varsin usein erilaisissa seurapiiritapahtumissa. Naisen ystäviin kuuluu myös paljon julkisuuden henkilöitä. Muun muassa näyttelijä Tom Cruise on osa naisen ystäväpiiriä.

Leanne Couch pitää huolen siitä, että osansa luksuselämästä saa myös perheen koira Lucy. Hauvalla on varsin kuninkaalliset oltavat: Lucyn oma vaatekaappi pursuaa muotiasuja ja kimaltelevia hepeneitä. Couch myöntää laittavansa Lucyn hemmotteluun vuosittain reilusti yli 10 000 euroa. Pelkästään koiraansa Couch ei rahojaan kuitenkaan tuhlaa. Naisen autotallista löytyy muun muassa 100 000 euron arvoinen Range Rover, josta löytyy jääkaappi naisen huulikiiltokokoelmalle.

Varsinaista ökyelämää - vai mitä?

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat