Lihavuussairauden omaava nainen julkaisi alusvaatekuvan: "Olkaa tekin ylpeitä vartaloistanne"

28.08.2015 21:15 - Senni Loikala

Netissä leviää valokuva, jonka avulla Courtney Mina tahtoo muistuttaa, ettei lihavuus ole aina elämäntavoista kiinni.

Bloggaaja ja plusmalli Courtney Mina jakoi alusvaatekuvansa Instagramissa tärkeästä syystä. Sairaudesta johtuen Minan vartalo ei näytä siltä, mitä monet pitävät nykyihanteiden mukaan kauniina ja juuri sen vuoksi naisen sanat itsensä hyväksymisestä kolahtavat.

Kuva on kerännyt reilu 3000 tykkäystä ja sadat ovat käyneet kommentoimassa sitä. Lue  alta kirjoitus, jonka Mina julkaisi kuvan yhteydessä:

"Hei siellä kaikki ihanat seuraajani! Ensinnäkin, kiitos todella paljon teille kaikille kaikesta lämmöstänne ja tuestanne, jota vieläkin lähetätte minulle - olen syvästi kiitollinen kaikille teille!

Niin, olen perinnyt terveydentilan nimeltään #lipedema. Se saa jalkoihini ja käsivarsiini kertymään huomattavasti rasvakudosta. Tämä ei ole jotakin, josta pääsisi eroon "ruokavaliolla ja liikunnalla" (vaikka se auttaa hoidossa), mutta tämä on jotakin, mitä minulla tulee aina olemaan. 

Ihmiset tuomitsevat niin nopeasti toistensa "terveyden", mutta todellisuudessa heillä ei ole mitään tietoa, mikä on toisen terveydentila ja mitä ongelmia (eikä niitä aina ole) hänellä on. 

Olen oppinut rakastamaan rasvaani, pehmeitä hötöjalkojani ja ne ovat ehdottomasti ihastuttava osa minua. Joten tässä on kaikille muille naisille, joilla on suuret jalat - paljastakaa massiiviset reitenne ja näyttäkää maailmalle, että olette ylpeitä niistä vartalosta, jotka luonto on antanut teille!"

Lue seuraavaksi: Plusmalli hermostui naistenlehden neuvolle: "Tiedoksenne, että minäkin voin käyttää napapaitaa"

Kilpailut

Uusimmat