Stressaako lahjojen ostaminen? Isoäidin jouluvalmistelut lyövät kaikki laudalta

17.12.2014 20:45 - Senni Loikala

Jos joululahjojen hankkiminen tuottaa päänvaivaa, kannattaa höllentää otetta lukemalla brittiläisestä isoäidistä.

Jos joululahjojen ostaminen aiheuttaa stressiä, voit lohduttautua vertaamalla lahjahankintojasi brittiläisen Mary Scholeyn, 82, tilanteeseen. Hänellä on kymmenen lasta, 33 lastenlasta, 44 lastenlastenlasta ja kolme lastenlastenlastenlasta. Se tarkoittaa, että isoäiti joutuu tekemään kortit ja ostamaan lahjat yhteensä 80 lastensa jälkeläiselle.

Isoäiti on aloittanut joululahjojen ostamisen jo marraskuussa, jotta urakka ei jäisi viime tippaan. Scholey lähettää kaikille kortit, joista suurin osa on hänen itsensä tekemiä, ja ostaa kaikille omat pakettinsa. Perhe arvostaa Scholeyn valmistautumsita juhlaan.

- Se on valtava työ hänelle. En tiedä, miten hän sen tekee, mutta hän onnistuu siinä ja muistaa kaikkien nimet, sanoo hänen poikansa Stephen Gregory.

Perheen kesken Scholeyn muistia kuvaillaan "partaveitsen teräväksi". Ensi vuoden jouluna isoäidille tulee entistä suuremmat lahjaostokset, sillä perhe kasvaa neljällä uudella pienokaisella. 

Kerta valtavat jouluostosmäärät eivät vaikuta hetkauttavan brittiläistä Scholeyta, on  jokaisen varmasti kannattavaa unohtaa joulusta stressaaminen.

Pääset katsomaan kuvia Scholeysta ja hänen valtavasta perheestään täältä.

Lähde: Express

Kilpailut

Uusimmat