Kuva: Voice.fi

Suomalainen julkkisäiti avautuu: Heräsin kipuihin, koska rintani olivat liian täynnä maitoa

26.05.2016 20:04 - Senni Loikala

Fitnessmalli kertoo, etteivät silikonirinnat haittaa imettämistä. Kipuja oli vain, kun maitoa alkoi tulla muutamia päiviä synnytyksen jälkeen.

Mari Valosaari kertoo torstaina julkaisemassaan blogipäivityksessä, että häneltä kysytään usein, pystyykö hän imettämään silikoniensa takia. Hän kertoo, että imetys sujuu jo ongelmitta. Mari sai aviomiehensä Jonte Valosaaren kanssa poikavauvan noin kuukausi sitten.

Mari kertoo blogissa, että rintamaitoa alkoi tulla kunnolla muutama päivä synnytyksen jälkeen. Tuore äiti ehti huolestua, ettei maitoa ehkä tule ollenkaan.

Poika roikkui ensimmäiset vajaa neljä vuorokautta lähes taukoamatta rinnalla ja onneksi roikkuminen tuotti tulosta ja maitoa alkoi tulemaan. Ja tietenkin sitten, kun sitä alkoi tulemaan, poitsu veti illalla itsensä täyteen ja nukkui neljä tuntia putkeen”, Mari kirjoittaa.

Samaisena yönä Marin oli vaikea nukkua kunnolla, koska rinnat olivat täynnä maitoa. Se aiheutti kovia särkyjä.

Heräsin siihen, kun rintoja särki todella kovaa. Ne olivat niin täynnä maitoa, kun vaan olla voivat. En raaskinut kuitenkaan herättää vauvaa ja odotin tuskaisena, että hän heräisi. No, ei hän herännyt ja ensiavuksi menin lämpimään suihkuun ja annoin maidon valua pois.

Mari kirjoittaa, että hän alkoi pian käyttää rintapumppua. Se toi helpotusta runsaasta maidon tulosta johtuviin rintasärkyihin.

Katso alta Marin torstaina julkaisema Instagram-kuva.

Alla yhteiskuva Jonte ja Mari Valosaaresta. Parin esikoinen syntyi vuonna 2013.

Jonte ja Mari Valosaari (kuva: AOP)

Lähde: Mari Valosaari -blogi

Lue myös: Kuva täydellisestä imetyshupparista nousi nettihitiksi - katso

Kilpailut

Uusimmat